Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Στον τελικό της ΕΠΟ στην Αθήνα η 4η Περιφέρεια Παίδων . Κέρδισε σήμερα στην Καρδίτσα με 2-1 και την 6η Περιφέρεια






Για το πρωτάθλημα Προεπιλογής ΕΠΟ για την Εθνική Ομάδα Παίδων 

Στον τελικό της ΕΠΟ στην Αθήνα  η 4η Περιφέρεια Παίδων . Κέρδισε σήμερα στην Καρδίτσα με 2-1  και την 6η Περιφέρεια

Συγχαρητήρια στον περιφερειακό προπονητή Χ. Χασιώτη ( για τις δέκα συνεχόμενες νίκες μαζί με τον προπονητή Σ. Καλαϊτζίδη ).
( Αγωνίστηκαν οι  Ηλίας  Παπανικολάου από τον Σ.Φ.Κ Πιερικό και Κώστας Μάνος από τη Δόξα Λιτοχώρου ) .

Την πρώτη θέση κατέκτησαν σήμερα στην Καρδίτσα  η 4η Περιφέρεια Παίδων στην Β΄ φάση αφού κέρδισε και την  6η Περιφέρεια με σκορ 2-1 . Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΕΠΣ Παίδων Πιερίας αγωνίστηκαν 7 Παίδες οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν πετύχει δέκα συνεχόμενες  νίκες.
Έτσι 22 συνολικά παίχτες από την 4η , 5η και 6η Περιφέρεια  συγκροτούν την Κεντρική Ζώνη Παίδων και θα συμμετάσχουν μαζί με τις άλλες τρεις ζώνες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου στην τελική φάση που θα γίνει στην Αθήνα για να επιλεγούν οι 44 παίδες ( 4 για κάθε θέση ) που θα αποτελέσουν από την νέα χρονιά την Εθνική Ομάδα Κ15.
Από την ΕΠΣ Πιερίας σήμερα αγωνίστηκαν οι Ν. Μελικιάν και Κ. Χατζηδήμπας από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, Ν. Καραθάνος από την Ακαδημία Γιώτσα, Θ. Τσιμπούκας από τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα, Κ. Μάνος από την Δόξα Λιτοχώρου, Η. Παπανικολάου από τον. Σ.Φ.Κ Πιερικό, Σ. Τουλκερίδης από τον Βατανιακό.
Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας και του προπονητή τους Σ. Καλαϊτζίδη , αφού με την 10η στη σειρά νίκη του , προκρίνεται πλέον ως ο προπονητής της Κεντρικής ζώνης. Όπως είναι γνωστό οι επιλογές έγιναν από τον περιφερειακό προπονητή κ. Χ. Χασιώτη.
Για την 4η Περιφέρεια αγωνίστηκαν οι :  Ν. Μελικιάν, Ν. Καραθάνος, Θ. Τσιμπούκας, Κ. Μάνος, Κ. Χατζηδήμπας, Χ. Μούλτσιας ( 45 Σ. Τουλκερίδης ), Φ. Μαστακούλης, Ε. Μπούρας ( 60 Κ. Στράτος ) , Δ. Κονταθανάσης ( 60 Κ. Στράτος ) , Γ. Αγιώτης , Η. Παπανικολάου ( 75  Α .Ψύρρας ). Τα γκολ 1-0- ο  Κοντοθανάσης στο 30΄,  ισοφάρισε η 6η Περιφέρεια στο 65΄ και στο 70΄προηγήθηκε η 4η Περιφέρεια με γκολ του Καραθάνου.
Η βαθμολογία της Β΄ φάσης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων.
1)    4η Περιφέρεια Παίδων Βαθμοί 6  αγώνες 2  Νίκες 2 ισοπαλίες 0 ήττες 0  υπέρ γκολ 5  κατά γκολ 2
2)    5η Περιφέρεια Παίδων Βαθμοί 3  αγώνες 2  Νίκες 1  ισοπαλίες 0 ήττες 1  υπέρ γκολ 5 κατά γκολ 3
3)    6η Περιφέρεια Παίδων  Βαθμοί 0  αγώνες 2 Νίκες 0  ισοπαλίες 0 ήττες 2 υπέρ γκολ 1  κατά γκολ 6  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.