Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Τσίπρας είναι "τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός"

Ο Οδυσσέας τα χώνει στον Τσίπρα : «τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός»



Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας από το βήμα της Βουλής αναρωτήθηκε για πιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά δήθεν δείχνει τη συμπάθεια του προς τους άνεργους, δεν είπε λέξη για την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την ανάσχεση της ανεργίας. 
Και έδωσε την απάντηση: «Γιατί το πρωί ο κ. Τσίπρας μας λέει ότι το Ελληνικό πρέπει να γίνει Γαλατικό χωριό, χωρίς καμία επένδυση και το βράδυ ο κ. Σταθάκης μας λέει το 1/3 πρέπει να γίνει πάρκο, το 1/3 ήπιες μορφές ανάπτυξης (κατοικίες) και το άλλο 1/3 εμπορικό κέντρο. 

Γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση το πρωί καταγγέλλει μεγαλοεργολάβους, μιντιάρχες και υποψήφιους αγοραστές, όπως τον ΟΠΑΠ και το βράδυ τρώει μαζί τους στο ίδιο τραπέζι λέγοντας ότι «έχει μια αίσθηση ότι η χώρα δεν πάει καλά».

Γιατί το πρωί ο κ. Τσίπρας μας εγκαλεί ότι δεν προχωράμε τις επενδύσεις στη Βουλή, όπως π.χ. Ντοιτσε Αιολία, και από την άλλη το βράδυ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Πετράκος ως περιφερειακός σύμβουλος καταψήφιζε την ίδια επένδυση που ο Πρόεδρος του μας είχε εγκαλέσει ότι δεν προχωράμε!

Και επειδή σε μια στιγμή πολιτικής αδυναμίας λόγω γεγονότων είπε ο κ. Τσίπρας ότι είναι νοικοκυραίος να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας κινείται στους στίχους του λαϊκού άσματος «τη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός».
ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.