Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Οι εξ απορρήτων του Τσοχατζόπουλου κύριοι Ραυτόπουλος και Κωτσακάς είναι πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.



Στο πρωινό της ΝΕΤ, ο Δ. Τσουκαλάς επανέλαβε το επιχείρημα του Αλ. Τσίπρα ότι ο Άκης έκλεβε με τη συμμετοχή τω μελών του ΚΥΣΕΑ!


Το επιχείρημα (!) του το στηρίζει σε δήθεν λογικές επαγωγές: «Ποιος ο οποίος έχει λίγο μυαλό θα πίστευε ότι ο μόνος τα τελευταία αυτά τα 30 χρόνια με αυτό το φαγοπότι που έχει γίνει, με ολυμπιακούς αγώνες που τους πληρώσαμε 10 φορές, με το τι γινότανε και το τι γίνεται στο υπουργείο εθνικής άμυνας με υποβρύχια που γέρνουνε, που δεν γέρνουνε, οτιδήποτε, εάν είναι μόνον ένας τότε τι να σας πω, πρόκειται περί βλακός.»… 


Δυστυχώς για τον κ. Τσουλακά, απέναντι του είχε τον Πάνο Μπεγλίτη. 


Ο Π. Μπεγλίτη απαντησε λέγοντας πως επιχειρείται μια «μεγάλη σπέκουλα με αφορμή την καθ΄ όλα καταδικαστέα και απαξιωτική στάση που επέδειξε ο κ. Τσοχατζόπουλος».


Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσουκαλάς αλλά και τα non papers που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως « σε μια ανήθικη στάση του κ. Τσοχατζόπουλου σήμερα επιχειρεί με έναν εξίσου ανήθικο πολιτικά τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ να τον εκμεταλλευτεί πλήττοντας μια πολιτική παράταξη»

«Για πρώτη φορά ακούω ένα εξαιρετικά επικίνδυνο που λέγεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ: Ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη για ζητήματα ηθικής τάξεως!» είπε και απευθυνόμενος στον κ. Τσουκαλά τόνισε ότι «δεν είμαστε όλοι το ίδιο και ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι το ίδιο»

«Εάν θέλετε να πλήξετε ένα πολιτικό κόμμα, μια πολιτική παράταξη κάτι το οποίο κάνετε με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ, και το κάνετε τώρα και με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου μπορώ να σας πω ότι η αριστερά πάντα έχει μια ηθική, δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι ένα κατεξοχήν ανήθικο πολιτικά κόμμα.» είπε.

Ο Π. Μπεγλίτης υπενθύμισε στον σιωπηλό κ. Τσουκαλά ότι «οι εξ απορρήτων σύμβουλοι του κ. Τσοχατζόπουλου μέχρι το 2006 του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σήμερα θαλπωρή στον ΣΥΡΙΖΑ» και ονομάτισε τον κ. Ραυτόπουλο, τον κ. Κωτσακά που πλέον είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά το καθεαυτό ζήτημα, ο Πάνος Μπεγλίτης που έχει διατελέσει Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας και Υπουργός Άμυνας εξήγησε πως «το ΚΥΣΕΑ είναι ένα κυβερνητικό όργανο όπου λαμβάνονται στρατηγικές αποφάσεις με βάση τις επιχειρησιακές εισηγήσεις στο πλαίσιο του εθνικού αμυντικού δόγματος της χώρας. Συμμετέχουν υπουργοί και συμφωνούν ή διαφωνούν με τις εισηγήσεις του εκάστοτε υπουργού εθνικής άμυνας. Κανένας από τους υπουργούς που συμμετέχουν δεν ελέγχει την υλοποίηση των συμβάσεων.»

Στην ερώτηση αν οι υπουργοί που μετέχουν στο ΚΥΣΕΑ μπορούν να διαπιστώσουν υπερτιμολόγηση, η απάντηση του κ. Μπεγλίτη ήταν κατηγορηματικά αρνητική: Όχι.


ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.