Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28/4, το 10ο διεθνές τουρνουά τζούντο «ΟΛΥΜΠΟΣ CAP», στο Λιτόχωρο.




ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ» - ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 5.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Πύρρος Δήμας» θα πραγματοποιηθεί, το Σαββατοκύριακο 27 και 28/4/2013, το 10ο διεθνές τουρνουά τζούντο «Όλυμπος Cap». Μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί περίπου 500 αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

Το τουρνουά οργανώνει η τοπική επιτροπή τζούντο Κεντρικής Μακεδονίας και ο Μουσικογυμναστικός Σύλλογος «Μύτικας» Λιτοχώρου. Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο δήμος Δίου-Ολύμπου και η ελληνική ομοσπονδία τζούντο.

«Σεβασμός – Αυτοπεποίθηση – Υπευθυνότητα – Προσπάθεια» είναι το σύνθημα των διοργανωτών για το ευ αγωνίζεσθαι των αθλητών, κάτι που αποτυπώνεται και στην αφίσα που έχει εκδοθεί και αναρτηθεί σε διάφορα σημεία τού Λιτοχώρου και ευρύτερα του δήμου για το διεθνές τουρνουά.

Η έναρξη αγώνων τού διημέρου θα γίνει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής ενώ η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου 27/4.
Χορηγοί των αθλητικών αυτών εκδηλώσεων είναι οι εξής: «Proto – Ακτινίδια Πρωτοφανούση Α.Ε.», «Era Energy – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», «Άρτιο café bar - Λιτόχωρο», «Ιανός – Αλυσίδα Πολιτισμού», «Τυπογραφείο Τζιόμπανος Ιωάννης», «Olympos security service», Αθλητικά Είδη «Essimo Patrick» και «Adidas Olympos Sport». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.