Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Θ. Παπαλιάγκας: Ανασυγκρότηση, αυτοκριτική και προοδευτικό κεντροαριστερό στίγμα.




Στην Κατερίνη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Θωμάς Παπαλιάγκας. Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πορείας ανασυγκρότησης. Γενική θεματική της ήταν ο πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ. 

Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γαβριέλλα Λαμογιάννη λέγοντας ότι πρόκειται για γενικότερο προγραμματισμό με εκδηλώσεις ανά την χώρα. «Το ΠΑΣΟΚ οργανώνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη διαδικασία ανασυγκρότησης και των εκλογών που θα γίνουν μέχρι το τέλος Μαΐου για την ανάδειξη νέων περιφερειακών, νομαρχιακών και τοπικών οργάνων».

Ο ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ 

Ο κ. Παπαλιάγκας από την πλευρά του στη δήλωση που πραγματοποίησε σημείωσε πως μετά το τελευταίο συνέδριο, το ΠΑΣΟΚ αναγεννιέται και ξεκινάει διαδικασίες από τη βάση του. «Μετράει τις δυνάμεις του» , είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να δώσουμε το πολιτικό ιδεολογικό στίγμα της παράταξής μας. Αυτό είναι δύσκολο να ακουστεί μεσούσης της κρίσης. Ξεκινάμε με πρώτη κίνηση να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έγινε αυτή η αυτοκριτική στο συνέδριο όμως θα πρέπει να την κάνουμε και ο καθένας μόνος του και κάθε οργάνωση και κάθε τοπική κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί μπροστά στην ιστορία του, θα καταγράψει πόσα θετικά πόσα αρνητικά έκανε, πόσα λάθη, θα τα πει με παρρησία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων». 

Αναφορά έγινε και στην ανανέωση του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως ήδη ανανεώθηκε το κεντρικό του όργανο σε ποσοστά 80% και το συνέδριο ανανεώθηκε κατά 60%. 

«Με τη γενιά των ηλικιών 30-40 στο προσκήνιο, το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να εκφράσει την προοδευτική κεντροαριστερά που σήμερα δεν εκφράζεται και θα πρέπει να εκφραστεί και πολιτικά διακριτά και ιδεολογικά σε ένα πολύ συγκεχυμένο παγκόσμια πεδίο», είπε κλείνοντας ο κ. Παπαλιάγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.