Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δήλωση για το Εκλογικό Αποτέλεσμα Της Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Μόχλα – Φαρμάκη Ευαγγελίας


Φίλες και Φίλοι συνδημότες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την εκλογική σας στήριξη τόσο για την πρώτη θέση του Συνδυασμού Ευθύνης με επικεφαλής τον Γιώργο Φαρμάκη, όσο και για την ανεπανάληπτη υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου, με την οποία με κατατάξατε πρώτη δημοτική σύμβουλο από όλους τους συνδυασμούς με το ρεκόρ των 1211 σταυρών προτίμησης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες!!! 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες μου που εργάστηκαν αδιάκοπα, ακούραστα και ανυπόκριτα για αυτό το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Δυστυχώς όμως ο Συνδυασμός μας δεν κέρδισε στην τελική αναμέτρηση της Β’ Κυριακής κι αυτό γιατί πολιτικές και άλλες συναλλαγές γκρίζες και κινούμενες στα όρια της νομιμότητας καθώς και η ανιστόρητη στάση – για ακόμα μια φορά – των αυτοαποκαλούμενων προοδευτικών σχημάτων που στην ουσία είναι βαθιά συντηρητικά δεν δικαίωσαν την αρχική πάγκοινη προσδοκία του λαού μας ότι δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Φαρμάκης και πλειοψηφία, τα άξια στελέχη του Συνδυασμού Ευθύνης. Από την άλλη μεριά δυστυχώς - παρότι ήταν αλήθεια - ότι ήμασταν ένας νέος Συνδυασμός με νέα άφθαρτα πρόσωπα της δημοκρατικής παράταξης, με ανανέωση πάνω από 90% σε στελέχη και υποψήφιους συμβούλους, δεν πείσαμε ότι δεν έχουμε σχέση με παλιές κακές νοοτροπίες και με την αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρας παρελθουσών διοικήσεων. 
 Τελικώς πολλοί δημότες δεν κατάλαβαν πολλά, και έστειλαν λάθος μηνύματα μέσω της λαϊκής ετυμηγορίας. Εύχομαι η νέα πλειοψηφία στο Δήμο μας να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα συμφέροντα του Δήμου μας έτσι ώστε να μην μετανιώσει σύντομα ο λαός γι αυτό που τελικά ψήφισε την Β’ Κυριακή. Εμείς θα συνεχίσουμε τον ίδιο αγώνα, με πρόγραμμα και πρωτοβουλίες όχι μόνο για να αναδείξουμε τα πραγματικά σημερινά προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και να δώσουμε λύσεις και να ανοίξουμε το δρόμο της τοπικής ανάπτυξης για τις επόμενες γενιές του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

                                                                                                                                                   Με  τιμή   
 Μόχλα-Φαρμάκη Ευαγγελία  
  Δημοτική Σύμβουλος Δίου-Ολύμπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.