Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ






Λιτόχωρο, 20Ιουνίου 2014.-
Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, το διοικητικό συμβούλιο τηςΑδελφότητας Λιτοχωριτών Αμερικής «Ο Όλυμπος» υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση, αναφερόμενοι στην ιστορία της Αδελφότητος και την αέναη προσφορά της, από ιδρύσεώς της (1905) κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας μέχρι και σήμερα στο Λιτόχωρο και γενικότερα στο Ελληνισμό.

Μαζί με το δήμαρχο, επισκέφτηκε τα γραφεία και η σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Λίτσα Χατζή, αδελφή του Προέδρου της Παμμακεδονικής Δημήτρη Χατζή.

Παρόντες ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αδελφότητος, και προσωπικός φίλος του νέου δημάρχου, Δημήτρης Δαβιώτης, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χασαμπένης, η γραμματέας Καίτη Στρογγύλη, τα μέλη Λάζαρος Μπαλανίκας, Βασίλης Χασαμπένης, Κώστας Μπαντιάς, Θανάσης Πλέσιας και Θανάσης Γκουντάρας.

Τα μέλη της Αδελφότητας, διακατεχόμενα από αξιοζήλευτη ενότητα και προθυμία, δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν, στις δύσκολες μέρες που διάγει η Χώρα μας, να στέκονται αρωγοί στην επίλυση προβλημάτων του τόπου.

Στη συνέχεια παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν των φιλοξενουμένων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του νέου δημάρχου συνεχίζεται σήμερα με την ομιλία του στα γραφεία του ΕΟΤ στο Μανχάταν, ενόψει του 68ου ετησίου συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής.


Το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης
[op5]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.