Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους 112 μαθητές/τριες του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης στην αυλή του Καπνικού Σταθμού

Με ιδιαίτερη χαρά, μεράκι και κέφι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης οργανώνει αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους 112 μαθητές/τριες της Γ’ Γυμνασίου!  Τα παιδιά μας μεγαλώνουν, «φεύγουν» και εμείς καμαρώνουμε γιατί αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής!
Αποφασίσαμε να τους πούμε αντίο και καλή συνέχεια στο Λύκειο με μια γιορτή την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 20.30μ.μ. στον κήπο του Καπνικού Σταθμού στην οδό Φλέμιγκ, τον οποίο μας παραχώρησε με ευχαρίστηση η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.  Ένα περιβάλλον που φέρνει αναμνήσεις στους παλιούς και πρέπει να μάθουν οι νεώτεροι.  
Ο στόχος μας είναι να θυμόμαστε – ύστερα από καιρό - με ιδιαίτερο τρόπο εκείνη την ημέρα, γι’ αυτό έχουν ετοιμασθεί πολλές εκπλήξεις με αποκορύφωμα αναμνηστικά χειροποίητα δώρα για όλους τους μαθητές/τριες.
Μια ομάδα 30 μητέρων, με μεγάλη προθυμία και καλή διάθεση, οργανώνει τον μπουφέ με τα κεράσματα, το ταμείο του Συλλόγου αγοράζει τα αναψυκτικά, διακοσμείται ο χώρος και οι ετοιμασίες μας προχωρούν.

Τι ζητάμε από τα παιδιά μας για εκείνη την ημέρα;  Την παρουσία τους, το κέφι τους, την ζωντάνια τους και από τον καθένα ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι για να προσφερθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.
[op10]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.