Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ανθρωπιστική βοήθεια 21 τόνων για το Ομπρένοβατσ της Σερβίας

Τρίτη κοινή αποστολή των «Γιατρών του Κόσμου» και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας με ανθρωπιστική βοήθεια 21 τόνων για το Ομπρένοβατσ της Σερβίας
Image 
Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, ξεκίνησε από την Κατερίνη η τρίτη κοινή αποστολή των «Γιατρών του Κόσμου» και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας με ανθρωπιστική βοήθεια 21 τόνων, αυτή τη φορά, με προορισμό την περιοχή του Βελιγραδίου.
Μετά από συνεννόηση με την Ελληνική Πρεσβεία στο Βελιγράδι και τον Δήμαρχο της πόλης Ομπρένοβατς τα τρόφιμα θα διανεμηθούν ιδιοχείρως από τα πέντε μέλη της αποστολής σε συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.
Image 
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι ΓτΚ ευχαριστούν θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, τις επιχειρήσεις Τσιαλός Α.Ε., Κυρμανίδης Κ. & ΣΙΑ ΟΕ, Γιαννακίδου  Γ. και όλους του πολίτες που προσέφεραν, ότι μπορούσε ο κάθε ένας, για να ανακουφίσουν τον πόνο των πλημμυροπαθών της γειτονικής μας χώρας.

Την αποστολή συνοδεύουν:  Νικήτας Κανάκης, Αλέξανδρος Σουβατζής, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Νικόλαος Τερζής, Δημήτρης Μισιρλής και Σπυριδούλα Γκεράζη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.