Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Τομέας Αγροτικού: Φτάνει με τα επικοινωνιακά παιχνίδια κ. Σαμαρά!


Το ΠΑΣΟΚ είναι σε φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες και δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση. Παίρνει πρωτοβουλίες, φέρνει προτάσεις νόμου, ασκεί σκληρή κριτική στη κυβέρνηση και μπλοκάρει πελατειακές πρωτοβουλίες της και άλλα πολλά. 
Εχθές εκτός από το μέτωπο με τον Μαυράγανη, το ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα ο τομέας αγροτικών συνεταιρισμών άσκησε σκληρή κριτική στις γνωστές επικοινωνιακές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

«Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε την κατάθεση 1.1 δις ευρώ στους λογαριασμούς των αγροτών ως υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης.
Δήλωσε επίσης ότι εργάζεται ώστε οι πληρωμές να γίνονται στην ώρα τους, όπως σήμερα, και να μην αποτελούν είδηση καθώς αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας σε μια ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.
Φαίνεται μάλλον, ότι ο κ. Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει και δεν ενημερώθηκε, ότι οι πληρωμές εδώ και 3 χρόνια γίνονται στην ώρα τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Κάτι τέτοιο όμως το γνωρίζουν πολύ καλά οι αγρότες μας. 
Σήμερα δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά να ασχοληθούμε με σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής.»
Ο τομέας ζήτησε απάντηση στο ερώτημα: «Αλήθεια τι έχει γίνει με τους ελέγχους στις Γ΄ βάθμιες συνδικαλιστικές και 
συνεταιριστικές οργανώσεις. Έχουν τελειώσει; Και αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα;» 
Το Μαξίμου είναι εξαιρετικά αμήχανο με τη στάση του ΠΑΣΟΚ. Είχαν την εντύπωση πως θα παίζουν εν ου παχτοίς. Λάθος!
ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.