Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

"Μεταμόρφωση ...στο κύμα"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα σας προσκαλούν στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση, «Μεταμόρφωση …στο κύμα», στα πλαίσια του εορτασμού της εκκλησίας της Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον Πλαταμώνα Πιερίας. Η εκδήλωση θα είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Αυγούστου 2012 και ώρα 9:00 μ.μ. στο λιμάνι του Πλαταμώνα.   

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Κυριακή 5 Αυγούστου: Παρέλαση στον παραλιακό δρόμο του χωριού και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τμήματα του Συλλόγου και χορευτικά συγκροτήματα της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα θα λάβουν μέρος: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Εφέσου Πιερίας «Το Στουπί» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας «Υψηλάντης».

Δευτέρα 6 Αυγούστου: Ποικίλο πρόγραμμα από τη μικτή χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου με τη συνοδεία της νεοσύστατης μαθητικής μας ορχήστρας και πρόγραμμα από μουσικά σύνολα της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα θα λάβουν μέρος: το τμήμα καντάδας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» και η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Εφέσου Πιερίας «Το Στουπί». 

Σας καλούμε να ενθαρρύνετε την προσπάθειά μας με την παρουσία σας, η οποία θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως και θα μας γεμίσει χαρά!

(Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 5 Αυγούστου μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει περιφορά της ιερής εικόνας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.)

                                                                                          Με τιμή
                                                                                          Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.