Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ



ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά



    Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 2013 θα γίνει το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 19:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ του Λιτοχώρου. Το παρόν θα δώσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο του Χρήστο Κρανιώτη, καθώς επίσης και φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας της κωμόπολης.
    Η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προχώρησε στη συνεργασία με τους προπονητές Δημήτριο Μυτιληναίο και Νικόλαο Μαρνέλα, που γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο του Πιερικού ποδοσφαίρου – και όχι μόνο – η προσφορά τους μέχρι σήμερα έχει εκτιμηθεί και αναμένεται να δουλέψουν σκληρά στο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Οι προπονητές υπόσχονται να συμβάλουν στη δημιουργία ενός πολύ καλού κλίματος, δηλαδή ενός παράγοντα στον οποίο δίνει μεγάλη έμφαση η διοίκηση του Συλλόγου.  
    Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να προωθηθούν γηγενείς ποδοσφαιριστές του Λιτοχώρου, να αναδειχθούν νέα παιδιά που θα πλαισιωθούν από έμπειρους παίκτες και να δημιουργηθεί μια ομάδα με προοπτική τα επόμενα χρόνια. Είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Συμβουλίου ώστε η λίστα του ρόστερ να κλείσει γρήγορα.
    Τη Δευτέρα ξεκινούν οι καθημερινές προπονήσεις, στην αρχή με χαλαρούς ρυθμούς, που θα ανεβαίνουν σταδιακά.
    Ως προς τα φιλικά παιχνίδια το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ σε συνεργασία με τους προπονητές έχει κλείσει πολλούς αγώνες μέσα στον Αύγουστο, εντός και εκτός Λιτοχώρου. Με επιφύλαξη να αναφέρουμε τον μεγάλο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου – ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 11 ή 12 Αυγούστου και αναμένεται με ενδιαφέρον από τους ποδοσφαιρόφιλους.
    Ενθουσιασμός και ικανοποίηση επικρατεί στο φίλαθλο κοινό του Λιτοχώρου που βλέπει την ιστορική του ομάδα να βρίσκεται σε καλό δρόμο με πανάξιο Διοικητικό Συμβούλιο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.