Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



   Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη ,25 Ιουλίου 2012, στη 1 το μεσημέρι  η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου των ΄΄ άρτι αφιχθέντων ΄΄ από τη Ρώμη εκπροσώπων των εκεί Αρχιτεκτονικών Σχολών , του Προέδρου του συλλόγου  Αρχιτεκτόνων Ρώμης Amedeo Schiatarela , καθώς και του Πρύτανη της μιας εκ των Αρχιτεκτονικών Σχολών Ρώμης  Masiani Renato .
      Μαζί τους και ο Dr Νίκος Σικλόγλου ως βασικός εισηγητής των θεμάτων του ΄΄ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΠΙΕΡΙΩΝ΄΄ στον κ. Υπουργό .
     Από την Ελληνική πλευρά παρέστησαν ο π. Πρόεδρος των Αρχιτεκτονικών Συλλόγων Ελλάδας κ. Τάκης Γεωργακόπουλος ,ενώ το ΄΄ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΠΙΕΡΙΩΝ΄΄ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του Πλάτωνα Τασχουνίδη και Μέλη του Δ.Σ .
  Εγκάρδια και όπως αποδείχθηκε αποδοτική η ημίωρη συζήτηση μεταξύ των παρόντων, καθώς η ενημέρωση του κ. Υπουργού υπήρξε πλήρης από κάθε πλευρά .
   Καταληκτικά ο κ. Καράογλου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ύπαρξη ενός τέτοιου εγχειρήματος στον τόπο μας και τάχθηκε υπέρμαχος και αρωγός της υλοποίησης της ιδέας.

                                                                                                                  Για το Γραφείο Τύπου
Ευγένιος Παπαδόπουλος – Ολύμπιος
                                                                                                                    Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.