Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Αποφασίστηκε η ολοκλήρωση των εργασιών στο Β’ Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης



Συνάντηση της Βουλευτού Πιερίας με τον Γ. Γ. Αθλητισμού.
  • Εγκρίθηκαν ήδη 40.000€ για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου
Την συγκεκριμένη δέσμευση μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής στην Βουλευτή Πιερίας κα Μαρία Μίχου κατά την συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα.
Ο κ. Μπιτσαξής αντιλαμβανόμενος τη σημασία του έργου έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα στην αξιολόγηση των εργασιών που απομένουν και στην συνέχεια να εντάξουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ήδη από την Διεύθυνση Μελετών Τεχνικών Έργων εγκρίθηκε το ποσό των 40.000€ «για την δημιουργία λειτουργικού περιβάλλοντος χώρου στο κλειστό γυμναστήριο 750 θέσεων του Δήμου Κατερίνης» και αναμένεται η ένταξη ενός ακόμα κονδυλίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την προμήθεια λυόμενων κερκίδων.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το τελικό ποσό χρηματοδότησης θα πρέπει να φτάσει τις 100.000.
Πρόκειται για τις μοναδικές εκκρεμότητες που έχουν απομείνει έτσι ώστε το νέο και σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης να γίνει πλήρως λειτουργικό και να δοθεί προς χρήση στους πολίτες και τα αθλητικά σωματεία της Πιερίας.
Από την πλευρά της η Βουλευτής, σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο έγινε μεγάλη προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή και δαπανήθηκαν περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Περιμένουμε, λοιπόν, το επόμενο διάστημα και τις υπόλοιπες αποφάσεις χρηματοδότησης έτσι ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι απαραίτητες εργασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.