Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Προσφορά 20 ασφαλιστικών συμβολαίων σε άπορους Πιεριείς από τον Θανάση Τζήμα – Με επιστολή καλεί την Αντιπεριφέρεια για την ορθή διανομή τους



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Κατερίνη Τ.Κ. 60100 Θεσ/νίκης 88. Τηλ-Φαξ:23510 24722 - 55163
ΑΠΟ
Αθανάσιο Ν. Τζήμα (Έφορο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας  Συντονιστή Δ/ντή Περιφ/κών Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης & Σύμβουλο Τραπεζοασφαλιστικών – Νομικής Προστασίας).
ΠΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
Αξιότιμη κ. Αντιπεριφερειάρχη ,
όσοι κυβέρνησαν τα χρόνια αυτά την Χώρα, προφανώς διέπραξαν όχι μόνο σοβαρότατα λάθη, αλλά οδήγησαν τον περήφανο λαό μας στην φτώχια, στην δυστυχία και στην απελπισία. Θα ήμασταν και εμείς συμμέτοχη σε αυτό , εάν δεν στηρίζαμε με κάθε δυνατό μέσο τους συμπολίτες μας. Με δεδομένη την κατάσταση αυτή και τα γνωστά προβλήματα των συμπολιτών μας, που σύμφωνα με εκτιμήσεις, ένας στους τέσσερις εργαζόμενους είναι ανασφάλιστος,  δραματικές όπως γνωρίζετε είναι οι επιπτώσεις της κρίσης και σε ιδιαίτερα ευαίσθητες ομάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  που δεν έχουν ΠΛΕΟΝ καμιά πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.
Στο πλαίσιο αυτό για τη στήριξη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, άστεγων, αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας που έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση. Θέτω στην διάθεσή της Περιφερειακής Ενότητάς μας 20 ασφαλιστήρια συμβόλαια, ιδιωτικής ασφάλισης υγείας για όλη την οικογένεια, κάλυψης ενός έτους, τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας, υπό την δική σας μέριμνα και εποπτεία.
Η υγεία είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής .
Για το πιο πολύτιμο αγαθό, τα συμβόλαια αυτά θα έχουν μια σειρά καλύψεων, όπως πλήρης νοσοκομειακή περίθαλψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θέση νοσηλείας της επιλογής του πελάτη, ετήσιο πλήρες check up, απεριόριστες διαγνωστικές και ιατρικές επισκέψεις. 
Κατερίνη 19-02-2012
Με εκτίμηση
Αθανάσιος Ν. Τζήμας
Συντ/στής Δ/ντής
Κιν: 6946901939
www.e-tzimas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.