Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη




Μετά από  επικοινωνία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, την περασμένη εβδομάδα, με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλ. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων κ. Αλ. Αντωνόπουλο με σκοπό την επίτευξη ευνοϊκότερων όρων αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπήρξε ανταπόκριση και αποφασίστηκε, σε ότι αφορά:
-στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο:
1)  Παράταση του χρόνου διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.
2)  Περίοδος χάριτος από έναν (1) έως τέσσερις (4) μήνες χωρίς καμία καταβολή με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.
3)  Περίοδος χάριτος από έναν (1) έως εικοσιτέσσερις (24) μήνες με καταβολή μόνο τόκων για όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά .
-στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011:
α) το ποσό της κάθε παρακρατούμενης δόσης δεν θα υπερβαίνει τα 6/10 του καταβαλλόμενου μισθού
β) το ποσό των μη παρακρατηθέντων  δόσεων – για αυτούς τους τρεις  μήνες- χωρίς προσαυξήσεις με τόκους υπερημερίας λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, να επιμεριστεί και να καταβληθεί σε 48 ισόποσες δόσεις, με ευθύνη της αρμόδιας Διεύθυνσης από την 1-1-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.