Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Εμείς κρατάμε την Ελλάδα όρθια. Και θα κερδίσουμε τον πόλεμο



«Τις ιδεολογικές μάχες, θα τις δώσουμε και θα τις δίνουμε αλλά, σήμερα, πέραν των ιδεολογικών μαχών, πρέπει πρώτα απ' όλα να σώσουμε την ίδια τη χώρα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.
Και προσέθεσε: «ζητώ από όλους σας να κατανοήσετε τη διαφορά των ιδεολογικών μαχών που πρέπει να δίνουμε ως σοσιαλιστική Κυβέρνηση, από την πολιτική, οικονομική και εθνική μάχη που πρέπει να δώσουμε ως παράταξη και ως Κυβέρνηση, προς όφελος του Ελληνικού λαού».

Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι «οφείλουμε ως κοινωνία, ως λαός, αλλά και ως Κυβέρνηση, και η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα εν προκειμένω, να αντέξουμε στον πόλεμο αυτό, για να κερδίσει η χώρα. Να κερδίσουμε για τη χώρα. Να δείξουμε ψυχραιμία και να σηκώσουμε το ανάστημά μας, για να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Και θα αντέξουμε».

«Σήμερα», υπογράμμισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, «δεν λογοδοτούμε απλά στους ψηφοφόρους μας, δεν λογοδοτούμε απλά στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2009, ή ο καθένας από εσάς στους 10, 20, 30 χιλιάδες ψηφοφόρους της Περιφέρειάς σας. Λογοδοτούμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε ολόκληρη τη σημερινή, αλλά και την αυριανή Ελλάδα, στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές. Και με αυτή την έννοια, λογοδοτούμε και στην ιστορία, η οποία, αν δεν κάνουμε σήμερα το καθήκον μας - αυτό που κάνουμε με σθένος και γενναιότητα - θα μας κρίνει αμείλικτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.