Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: To ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη, αλλά στην ιστορική του διαδρομή προσέφερε πάρα πολλά στον ελληνικό λαό και στον τόπο.



Στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 σχετικά με το εκλογικό μέλλον του ΠΑΣΟΚ:

"Εμείς δίνουμε μία μάχη για τις ιδέες μας και για τη δημοκρατική παράταξη. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη, αλλά στην ιστορική του αυτή διαδρομή από το 1981 προσέφερε πάρα πολλά στον ελληνικό λαό και στον τόπο. Ας συγκρίνουμε το τι υπήρχε πριν και για ποια Ευρώπη μιλούσαμε. Πολλοί αδίκως συγκρίνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με σημερινές καταστάσεις. Κάποιοι ακροδεξιοί δημαγωγοί προσπαθούν να χρεώσουν τη σημερινή κρίση σε έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή το 1996. 

Πολιτικοί μας αντίπαλοι κρύβουν πίσω από δύο-τρεις ανθρώπους, πίσω από αυτούς τους λίγους που εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη της παράταξης και του ελληνικού λαού, την τεράστια πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ανιδιοτελώς πρόσφεραν επί πάρα πολλά χρόνια. 

Εκτιμώ ότι ιστορικά θα δικαιωθεί το ΠΑΣΟΚ για τις στρατηγικές του επιλογές. Το θέμα είναι να δικαιωθεί εν ζωή. Γιατί πιστεύω ότι σε όλη της την πορεία οι βασικές και κυρίαρχες αποφάσεις της πάρθηκαν με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.