Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Στα πλαίσια της προώθησης και προαγωγής της Νοσηλευτικής Επιστήμης, της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και της έρευνας, η Νοσηλευτική Υπηρεσία και το Γραφείο Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου Κατερίνης πραγματοποιούν στις 25 Οκτωβρίου του 2013 Επιστημονική Νοσηλευτική Ημερίδα με θέμα:

«Υγεία στο Νου, στην Ψυχή και στο Σώμα-
Νοσηλευτική Προσέγγιση»

Η ημερίδα αυτή που είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (Ε.Ν.Ε), έχει σκοπό την ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας στους σύγχρονους νοσηλευτικούς ρόλους, στις θεραπευτικές παρεμβάσεις, στην Ασφάλεια και Υγιεινή της εργασίας, στην Επείγουσα Νοσηλευτική κ.α Έχει όμως σκοπό και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών του νομού, γιατί στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θέλουμε την κατανόηση και την συμπαράσταση των συμπολιτών μας, στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν χρήστες υγείας στο Νοσοκομείο μας. 
Σας προσκαλούμε λοιπόν την Παρασκευή 25/10/2013 και ώρα 09:00 στο VILAGE Mediterranean Hotels στη Παραλία Κατερίνης, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες,
για να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα και να συμμετέχετε στην συζήτηση που θα ακολουθήσει, η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με σκοπό να ενημερώσετε τους Πολίτες της Πιερίας.
Την Ημερίδα θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό στους συνέδρους και θα κυρήξει την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας.
Επίσης θα μας τιμήσει με την παρουσία της και θα απευθύνει χαιρετισμό η Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Φωτεινή Κουλούρη.




Η Διευθύντρια Ο Διοικητής
Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν. Κατερίνης-Ψυχιατρικού Τομέα



Ελένη Φωτιάδου Αστέριος Φαρμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.