Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη, Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, με την αντιπροσωπεία του Ερευνητικού Κέντρου του Τομέα Ανάπτυξης του CPC

 Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη, Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, με την αντιπροσωπεία του Ερευνητικού Κέντρου του Τομέα Ανάπτυξης του CPC



Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με την αντιπροσωπεία του Ερευνητικού Κέντρου του Τομέα Ανάπτυξης του CPC.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν διεξοδικά για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωζώνη και πως διαμορφώνονται οι ιδεολογικο-πολιτικές τάσεις στην Ελλάδα. Ο κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε τον επικεφαλής της Αντιπροσωπείας Dr. Zhou Yuyun για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την προσπάθεια της χώρας να εξέλθει από την κρίση και τον αντίκτυπο της στον ιδεολογικό προσανατολισμό του ΠΑΣΟΚ.
Επιπρόσθετα, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρωζώνη. Τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει πολιτική ενότητα και συνεννόηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε η χώρα μας αλλά και η αδύναμη περιφέρεια του Νότου να μπουν και πάλι σε αναπτυξιακή τροχιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.