Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, ο ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Τα νέα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”






























Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, ο ετήσιος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε, από νωρίς ο κόσμος άρχισε να κατακλύζει την αίθουσα του “Ερατώ” στην πλατεία Λιτοχώρου. Πρόθυμα οι χορωδοί αλλά και οι συγγενείς και φίλοι τους, δέχτηκαν το κάλεσμα για μιά βραδιά διασκέδασης. Τους καλωσόρισε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας Παναγιώτης Χρυσικός.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος και έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Λάππας, ο Πρόεδρος του Δημοτ.Συμβουλίου Αθανάσιος Παπαμιχαήλ, ο σύμβουλος της Δημοτ. Κοινότ. Λιτοχώρου Νίκος Κολωνιάρης καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Λιτοχώρου Νίκος Κουκουτάτσιος.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Γραμματόσης, γραμματέας του Κώστα Κουκοδήμου, ο οποίος και μετέφερε τον χαιρετισμό του βουλευτή αλλά και η πρ. Βουλευτής Πιερίας ΄Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου, η οποία και έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Την παρουσία τους δήλωσαν Προεδρεία αλλά και μέλη Διοικ.Συμβουλ. από διαφόρους συλλόγους του Λιτοχώρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς κι ο μαέστρος της χορωδίας μας Ευθύμιος Μαυρίδης.

Δεν έλειψαν και οι μεταμφιέσεις μεταξύ των χορωδών, δίνοντας μια χαρούμενη νότα Αποκριάς.

Μέσα σε μιά κεφάτη ατμόσφαιρα έγινε και η κλήρωση των δώρων. Νικητές αναδείχθηκαν:

1) Λιάγκα Μαρία - το No 739 - ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα 
(Προσφορά του Γραφείου ταξιδίων “Γκρίνιας”)


2) Μπελέμη Βάσω - το Νο 131- μία τηλεόραση 24”

3) Χασιώτης Χρήστος - το Νο 164- ένας αφυγραντήρας

4) Γερολιόλιου Λίτσα – το Νο 147- μία ηλεκτρική σκούπα

Τα 3 τελευταία δώρα ήταν προσφορά της Χορωδίας.

΄Ολοι ευχαριστήθηκαν το καλό φαγητό και ποτό , καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του κέντρου “Ερατώ”,χόρεψαν και διασκέδασαν και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους μουσικούς:
Κώστα Βλέτση – τραγούδι

Δημήτριο Στάθη – κλαρίνο
Νικόλαο Στάθη – πλήκτρα
Δημήτρη Καραλιά - μπουζούκι


Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

[opb][op9]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.