Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ» με τη συνδιοργάνωση και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας






9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟΝ 2018 και παράλληλων αγώνων
·        Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ
·        Αγωνιστικός Δρόμος 5χλμ
·        Παιδικός αγώνας 1χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» 21.097μ. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο διεξάγεται αγωνιστικός δρόμος 5χλμ καθώς και αγώνας δρόμου 1χλμ για παιδιά δημοτικών και γυμνασίων. Η ακριβής απόσταση της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου έχει μετρηθεί και πιστοποιηθεί από την AIMS.


ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών. Οι αθλητές καλούνται να τρέξουν σε μια πανέμορφη διαδρομή, μέσα από 5 διαφορετικά χωριά. Στο μεγαλύτερο τμήμα του αγώνα, οι δρομείς έχουν θέα το μυθικό βουνό του Ολύμπου. Η διαδρομή έχει ως εξής: Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών  Δίου με κατεύθυνση προς Κατερίνη, στροφή στον κόμβο Κονταριώτισσας  –  Κονταριώτισσα  -  Άγιος Σπυρίδωνας – Βροντού  – Καρίτσα  –  Δίον - Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στην αφετηρία στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών.
Τρόπος Εγγραφής:
·        Εγγράφεστε ομαδικά ή ατομικά για τον Ημιμαραθώνιο και τα αποστέλλετε στη διοργάνωση (link εγγραφής).
·        Καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα

Ο κάθε αθλητής καταβάλλει το ποσό των 8 ευρώ. Οι αθλητές θα προκαταβάλλουν το ποσό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στον τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στον σύλλογο: 5255-069969-123 &IBAN GR 710172 2550 0052 5506 9969 -123 εμφανίζεται ο δικαιούχος: ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ».
·        Η ενημέρωση από τη διοργάνωση για την κατάθεση γίνεται αυτόματα και τα ονόματα των αθλητών που κατοχυρώνουν θέση έπειτα από το σχετικό έλεγχο θα ανεβούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου Παρασκευή 2/03/2018.

Δεν απαιτείται μετά να στείλετε το καταθετήριό  σας οπουδήποτε, όμως καλό θα ήταν να το έχετε μαζί σας, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής – chip χρονομέτρησης. Παρακαλούμε να μην παραλείψετε να αναφέρετε το όνομα του αθλητή  - καταθέτη στην τράπεζα κατά την κατάθεση.

Από την υποχρέωση καταβολής εξαιρούνται:
·        Άτομα με ειδικές ικανότητες
·        Μέλη του Αδελφοποιημένου μας Σωματείου « Περικλής Δημητρίου» που θα ταξιδέψουν από Κύπρο.
·        Οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες του Ημιμαραθωνίου «ΔΙΟΝ» 2017 τιμής ένεκεν οπότε και δηλώνονται αυτομάτως.

http://www.zeusrunnersclub.gr/
[opb][op27]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.