Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

To Τσάι Ολύμπου «ζεσταίνει» τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ




Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών  ΒΕΝΙΑΜΙΝ, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την βοήθεια των καλλιεργητών του θεραπευτικού βοτάνου Τσάι Ολύμπου Πιερίας "sideritis scardica",   του Συλλόγου  Μελισσοκόμων Πιερίας και  την συνδρομή του ενημερωτικού διαδικτυακού ιστότοπου «kapa-news.gr» διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο την  Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨Πιερίδα¨ η οποία βρίσκεται στο 2ο Χλμ. Κατερίνης - Ν. Εφέσσου με σκοπό οι προσκεκλημένοι να γνωρίσουν από κοντά το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για να συνεχίσει να συμπαραστέκεται ηθικά και οικονομικά σε παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας.
Στην εκδήλωση οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  ένα παραδοσιακό αφέψημα Ολύμπου στην συμβολική τιμή των 2 ευρώ, το οποίο συνοδεύεται με μέλι Πιερίας και κεράσματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμπολίτες μας θα έχουν τη χαρά να  απολαύσουν ποιοτική μουσική από ορχήστρα αποτελούμενη από τους μουσικούς Ιβάν Ναβροζίδη και Ευριπίδη Στάμο.
Τα έσοδα από την εκδήλωση, καθώς επίσης και από την λαχειοφόρο αγορά που θα διενεργηθεί με πλούσια δώρα που προσέφεραν συμπολίτες μας και την πώληση τυποποιημένων συσκευασιών βοτάνου Τσάι Ολύμπου προσφορά των τυποποιητηρίων Πιερίας (οικοτεχνίες & μικρά εργαστήρια),  θα διατεθούν  για να συνεχίσει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ να υποστηρίζει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος με θέμα «Φιλανθρωπία και Αλληλεγγύη».

Όπως ανάφερε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου έχει γίνει πλέον παράδοση η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας να στηρίζει εκδηλώσεις διττού χαρακτήρα με μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο, όπως το φιλανθρωπικό Τσάι Ολύμπου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του και της προβολής του δικού μας Τσαγιού Ολύμπου όπου χάρη στις προωθητικές μας δράσεις καταφέραμε να αποτελεί μια πετυχημένη βιώσιμη εναλλακτική καλλιέργεια.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ, κ. Χάρης Αναστασίου, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου η οποία ένταξε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την στήριξη της για τους σκοπούς του ΒΕΝΙΑΜΙΝ,  επίσης ευχαρίστησε το ενημερωτικό διαδικτυακό ιστότοπο «kapa-news.gr» για την μεγάλη συνδρομή του για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους καλλιεργητές του Τσαγιού Ολύμπου που πρόσφεραν το προϊόν του κόπου τους, για να «ζεστάνει» τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ όπως και τους μελισσοκόμους της Πιερίας.
Για την εκδήλωση, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Π.Ε. Πιερίας, κ. Δημήτρης Ρουκάς επισήμανε ότι αποτελεί την Αλληλέγγυα αμφίδρομη συνδρομή τοπικών παραγόντων με καθαρή Πιερική Ταυτότητα με κοινωνικά οφέλη.
Ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ  σας περιμένει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΙΕΡΙΔΑ να απολαύσουμε  ένα ζεστό αρωματικό θεραπευτικό φλιτζάνι Τσάι Ολύμπου για να ενισχυθούν οι ευεργετικοί  σκοποί  του συλλόγου.
Η εκδήλωση τελείται υπό  την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Είσοδος Ελεύθερη.
[opb][op12]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.