Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας φιλοξένησε ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων στην Πιερία.



Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στα πλαίσια των προσπαθειών της για την ανάδειξη του τουριστικού προιόντος της Πιερίας, φιλοξένησε ομάδα δημοσιογράφων που αρθρογραφούν σε σημαντικότατα  τουριστικά περιοδικά της Γερμανικής αγοράς ( FVW MEDIEN, Touristik Aktuell κλπ). Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα μέσω του tour operator Gebeco-Dr.Tigges που τα τελευταία χρόνια δραστηροποιείται στον θεματικό εναλλακτικό τουρισμό (περιπατητικό, γαστρονομικό κλπ) και με τα πακέτα που προσφέρει στους πελάτες του αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου.

Σε γεύμα το οποίο παρατέθηκε, οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για τον τουριστικό προορισμό του Ολύμπου και της Πιερίας, για τις διαθέσιμες κλίνες καθώς και τα διαθέσιμα ξενοδοχεία και δωμάτια της περιοχής.

Οι γερμανοί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον Όλυμπο και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας όλες τις λεπτομέρειες της φιλοξενίας στην περιοχή μας.

Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας κ. Τσιτλακίδης Ηρακλής , το μέλος του Δ.Σ. κ.Τοπαλίδης Δημήτρης και η υπεύθυνη του γραφείου της Ένωσης κ. Άννα Μπαραλιάκου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στοχεύει στην ανάδειξη του Ολύμπου και της Πιερίας στην ψηλότερη βαθμίδα των προτιμήσεων των τουριστών ανά τον κόσμο, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προιόν της Πιερίας με εναλλακτικές θεματικές μορφές Τουρισμού και συμβάλλοντας έτσι στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Εκ μέρους του ΔΣ

Η  Πρόεδρος                                                                               Ο  Γεν. Γραμματέας


Λάμπρου – Ξυπτερά  Ευαγγελία                                               Τσιτλακίδης  Ηρακλής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.