Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δρόμος Αλληλεγγύης - 5 χλμ για τη μικρή Ηλιάννα



Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους, ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου – περιπατητικό αγώνα 5χλμ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της θεραπείας της μικρής Ηλιάννας.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρoπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και αποτελεί συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου αγώνα δρόμου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2014 στο πλαίσιο των εορτασμών, για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Ιερού Ναού.

Εκκίνηση θα δοθεί τις 19.00 από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού στο Σιδ. Σταθμό. Το ίδιο σημείο ορίζεται και ως τερματισμός.

 Διαδρομή αγώνα: Η διαδρομή του αγώνα είναι ασφάλτινη (όχι απαιτητική) μετρημένη και σηματοδοτημένη.
Δηλώσεις συμμετοχής – παραλαβή αριθμών: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία του  συλλόγου ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα γωνία από την Δευτέρα  3 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 και κάθε Δευτέρα. Εκτάκτως η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής θα γίνεται και την Τετάρτη 26 Αυγούστου κατά τις ώρες 18.00 έως 21.00.

Εγγραφές πραγματοποιούνται και από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους καθημερινά 18.00 με 19.00.
Με τη δήλωσή σας καταβάλλετε ως αντίτιμο το ποσό των 5 ευρώ και αυτομάτως λαμβάνετε τον αριθμό συμμετοχής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που θα ορίσει η διοργάνωση εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα, ενώ για την διευκόλυνση αθλητών από περιοχές εκτός Πιερίας θα δίνονται αριθμοί έως και μία ώρα πριν τον αγώνα.

Πληροφορίες θα παρέχονται ως εξής:
2351039780 γραφεία συλλόγου «ΖΕΥΣ» και στα
6972607175 για τον ΑΜΟΕ –Λάζαρος Ζαπουνίδης
6948180760 για τον ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» Χρήστος Μυστρίδης

Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν με ευθύνη του ΑΜΟΕ.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα παραλάβουν ως ενθύμιο πρωτότυπο ανάγλυφο μετάλλιο.
Βραβεύονται επίσης οι τρεις πολυπληθέστερες ομάδες.
Το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, ενώ γιατρός θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.
Φωτογραφική κάλυψη θα υπάρχει από την διοργάνωση.
Μέριμνα για υδροδοσία πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης παραδοσιακά εδέσματα θα προσφερθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.