Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Δ. Καρύδης: Για τον μόνο πολιτικό που έχει καλό λόγο ο κ. Τσίπρας είναι για τον Κ. Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα!

«O θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέπει να μείνει έξω από τις κομματικές διαμάχες» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης, μιλώντας στο πρωινό του ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε πως το σημαντικό είναι «η χώρα να συνεχίσει την πορεία εξόδου από την κρίση, μια πορεία που δεν πρέπει να διακοπεί και να διαταραχθεί και συνακόλουθα να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού μέσα από κομματικά ή θεσμικά παιχνίδια».
Ο Δ. Καρύδης αναφερόμενος στην κυριακάτικη συνέντευξη του κ. Τσίπρα σχολίασε πως «ο κ. Τσίπρας ενώ ήταν πολύ δηκτικός, με αλαζονικό και υπεροπτικό ύφος απέναντι σε όλους σχεδόν τους πολιτικούς αρχηγούς, ακόμη και για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, - λέγοντας ότι εμείς δεν πρόκειται να προτείνουμε κανέναν και η γραμμή μας είναι να πάμε σε εκλογές, - όταν τον ρώτησαν για τον κ. Καραμανλή, αν θα τον υποστηρίξει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, μετά τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, δεν απάντησε ξεκάθαρα, αλλά άφησε το θέμα ανοικτό» και τόνισε πως «για τον μόνο που είχε ένα καλό λόγο ο κ. Τσίπρας ήταν για τον κ. Καραμανλή που στη συνείδηση των Ελλήνων έχει ταυτισθεί με τον εκτροχιασμό της χώρας, με όλες τις κακοδαιμονίες που ακολούθησαν και μας έφεραν στην κρίση και στα πhttp://neaolympos.blogspot.gr/2014/08/3-40.htmlρόθυρα της χρεοκοπίας».
Σχετικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα εκλογής του ΠτΔ, ο Δ. Καρύδης δήλωσε πως για το ΠΑΣΟΚ «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει πρώτα απ’ όλα να ενσαρκώνει την ενότητα των Ελλήνων και της χώρας»

 Αναφερόμενος στον Φ. Κουβέλη ο κ. Καρύδης είπε πως «ανάμεσα στα πρόσωπα που μπορεί να επιλεγούν για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί και ο κ. Κουβέλης να ανταποκριθεί σε αυτήν την αποστολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.