Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γιώργος Φαρμάκης | «Στη μιζέρια και την γκρίνια των άλλων, απαντάμε με την καθημερινή μας παρουσία δίπλα στους συνδημότες μας»


Σε συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, την Κυριακή 30 Μαρτίου στο Λιτόχωρο

Συνάντηση με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους είχε την Κυριακή 30 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου – Ολύμπου και επικεφαλής του «Συνδυασμού Ευθύνης», Γιώργος Φαρμάκης.
Την ευκαιρία να συζητήσει με τους υποψήφιους του «Συνδυασμού Ευθύνης» είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, για όλα τα προβλήματα της περιοχής καθώς και τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Η αισιοδοξία και η σιγουριά για τη νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές του Μαΐου επιβεβαιώθηκε και σήμερα στο Λιτόχωρο. Το ραντεβού δόθηκε από νωρίς στην Κεντρική Πλατεία.
Ο Γιώργος Φαρμάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: « Στη μιζέρια και την γκρίνια των άλλων, απαντάμε με την καθημερινή μας παρουσία δίπλα στους συνδημότες μας. Από το Λιτόχωρο σήμερα στέλνουμε μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας πως στην επόμενη ημέρα θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις. Σήμερα δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να δει την ομάδα μας ενωμένη και να διαπιστώσει τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων που συνάδουν με τις αρχές της δημοτικής μας παράταξης»
Για τις τελευταίες εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου, ανέφερε: «Πήρα τηλέφωνο και μίλησα με τον μέχρι πρότινος υποψήφιο δήμαρχο και προσωπικό μου φίλο Θανάση Καλαμπάκα. Του ευχήθηκα, από καρδιάς, καλή ανάρρωση. Η υγεία άλλωστε είναι πάνω από όλους και όλα.»
Συνεχίζοντας την αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις, είπε: «Οι γυρολόγοι των συνδυασμών, το μόνο που καταφέρνουν είναι στο τέλος να μένουν μόνοι τους με τις καταγγελίες τους. Εμείς είμαστε εδώ, καθημερινά και από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε την αταλάντευτη πορεία μας προς τη νίκη του Μαΐου. Έχουμε επιλέξει τους συνεργάτες μας και προχωράμε με αισιοδοξία στην επόμενη ημέρα. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, είμαι σίγουρος πως και αυτοί το ίδιο. Θεωρώ ευτυχία την ενασχόλησή μου με τα της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι «ατυχία» επειδή οι απανωτές εκλογικές αποτυχίες με έφεραν εδώ. Αυτά θα τα ακούσετε αλλού και όχι από εμένα.»
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι παρακάτω σύμβουλοι του «Συνδυασμού Ευθύνης»:
Ανδριάς Δημήτριος, Γκασδόγκας Απόστολος, Ζησκάτα Γαρυφαλλιά, Ζουρζούρα - Παύλου Σοφία, Κολωνιάρης Νικόλαος, Κορομήλη Δέσποινα, Μανώλη - Παπαϊωάννου Θωμαή (Μιμή), Μουκριώτης Γρηγόριος, Παπαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαγιαννοπούλου - Τσιαργαλή Βασιλική, Παπαδημητρίου Βασίλειος, Πίνος Γεώργιος, Πουρλιώτης Αθανάσιος, Ρέππας Ιωάννης
Απουσίαζαν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκτός Λιτοχώρου οι υποψήφιοι: Μανουσιάκης Ιωάννης και Ρουμελιώτης Διονύσιος.

Σε ερώτηση των συμβούλων για το ποια θα είναι τα δύο ονόματα που θα «κλείσουν» το ψηφοδέλτιο του «Συνδυασμού Ευθύνης» στο Λιτόχωρο, ο Γιώργος Φαρμάκης χαμογελώντας με νόημα, απάντησε: «Θα είναι αυτοί που πρέπει. Λίγη υπομονή. Θα είναι γνωστοί – όπως όλοι σας, με αναγνωρισμένο έργο στην τοπική κοινωνία. Να μου έχετε εμπιστοσύνη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.