Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μηνύσεις θα υποβάλει ο Θανάσης Παπαγεωργίου



Μηνύσεις θα καταθέσει ο πρώην Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου σε όσους τον τελευταίο καιρό προσπαθούν, με γκεμπελικούς μεθόδους, να τον εμπλέξουν διακινώντας μέσα από το διαδίκτυο (emails,blogs κλπ), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με φωτοτυπίες, επιλεγμένες και κατασκευασμένες λίστες με τις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου ισχυριζόμενοι πως είναι χρηματικά ποσά που έχουν βγάλει στο εξωτερικό.

Ο κ. Παπαγεωργίου δηλώνει ότι οι οικονομίες του, ως όφειλε, αλλά και από πατριωτικό καθήκον, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες, στην Ελλάδα. Μάλιστα από το 1996 ανελλιπώς, κάθε χρόνο, όλα τα εισοδήματα του δηλώνονται στο «πόθεν έσχες» και δημοσιοποιούνται σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας.

Σ’ αυτούς οι οποίοι μεταφέρουν φήμες και διακινούν λίστα πολιτικών που έχει και το όνομά του ο κ. Παπαγεωργίου προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους συκοφάντηση και θα φροντίσει να διασφαλίσει και να προστατεύσει την πολιτική και προσωπική μου πορεία με κάθε νόμιμο μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.