Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο Αστέριος Φαρμάκης απαντάει στις καταγγελίες των πολιτών – «η μόνη καταγγελία που είχα είναι για φακελάκια είναι σε μία συγκεκριμένη κλινική που κάλεσα (τους γιατρούς) και τους είπα αν ξανασυμβεί θα σας στείλω στον εισαγγελέα».


  • Προτροπή προς τους πολίτες για να καταγγέλλουν τα όσα κακώς κείμενα συμβαίνουν στο Γενικό νοσοκομείο έκανε σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Βίκυς Μήτρου και ο πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Αστέριος Φαρμάκης που είπε πως με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν είχε πληροφόρηση για τις καταγγελίες αυτές και ζήτησε από τους πολίτες να μη διστάζουν να καταγγέλλουν ακόμη και στον ίδιο αντίστοιχα περιστατικά για να μπορέσει όπως είπε να τα αντιμετωπίσει.
  • Μάλιστα ο κ. Φαρμάκης αναφέρθηκε και σε μία υπόθεση καταγγελίας που είχε και αφορούσε «φακελάκι» που δόθηκε στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου λέγοντας πως  «τη μόνη καταγγελία που είχα είναι για φακελάκια σε μία συγκεκριμένη κλινική που τους κάλεσα (εννοεί τους γιατρούς) και τους είπα αν ξανασυμβεί θα σας στείλω στον εισαγγελέα».
  • Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα ο κ. Φαρμάκης τόνισε πως «Δεν γίνεται να συμβαίνουν πράγματα και να μην τα μαθαίνω. Όποιος έδωσε φακελάκι κακώς έδωσε. Αν είχε κάποιο πρόβλημα με το νοσοκομείο να έρθει σε εμένα.
  • Όποιος πολίτης δίνει φακελάκι σε γιατρούς στην ουσία για εμένα είναι συμμέτοχος στην ιστορία αυτή.
  • Έχει τον τρόπο να το παλέψει να έρθει στο διοικητή να πει τι συμβαίνει χωρίς να δώσει φακελάκι. Και να δείτε πως θα στρώσει αμέσως η υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.