Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού TTGINCONTRI στο Ρίμινι της Ιταλίας.




Για πρώτη φορά η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συμμετείχε στη διεθνή επαγγελματική  έκθεση τουρισμού TTGINCONTRI στο Ρίμινι της Ιταλίας που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2016.
Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με δημοσιογράφους και εκπροσώπους  σημαντικών τουριστικών φορέων της Ιταλίας. Οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να επισκέπτονται την Πιερία και στόχος είναι η εδραίωση και ενίσχυση της θέσης μας ως τουριστικού  προορισμού στην Ιταλική αγορά.  Οι ακτές μας, ο Όλυμπος, το φυσικό περιβάλλον, ο αρχαιολογικός πλούτος, η γαστρονομία και η διασκέδαση είναι τα στοιχεία που προσελκύουν τους Ιταλούς επισκέπτες.

Η έκθεση TTGINCONTRI αποτελεί τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τουρισμού της Ιταλίας, με συμμετοχή σημαντικών επαγγελματιών του τουρισμού. Τour operators, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχεία και προορισμοί, από  85 χώρες του κόσμου συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση. Στη διάρκεια της έκθεσης διοργανώθηκαν συνέδρια και σεμινάρια.

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής της παρουσίας, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας πήρε μέρος  σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 από την ελληνική αποστολή και την Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας  εντός του εκθεσιακού χώρου της TTGINCONTRI με τίτλο «GRECIA DA SCOPRIRE: LA GRECIA E’UNA META 12 MESI L’ ANNO – Η Ελλάδα για να ανακαλύψεις: H Ελλάδα είναι ένας προορισμός για 12 μήνες το χρόνο».


Ως Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συνεχίζουμε με συντονισμένες δράσεις να προβάλουμε τον σύγχρονο Όλυμπο και την Πιερία σήμερα στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και στο μέλλον ώστε η περιοχή μας να αποτελέσει τουριστικό  προορισμό για περισσότερες αγορές και για όλο το  χρόνο!
[opb]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.