Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η Κατερίνη …βάζει γκολ στο γκρίζο!


ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «Κανένας στο Περιθώριο»  

 Τα ρόστερ των δυο ομάδων ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης και Παλαίμαχων Πιερικού είναι έτοιμα –Πλήθος συμμετοχών από βουλευτές, κομματικά στελέχη και μέλη της Ν.Δ.    Στις 4 το απόγευμα η σέντρα

Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα στο γήπεδο του Πιερικού τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα, όπου θα διεξαχθεί ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Κατερίνης και των Παλαιμάχων Πιερικού με σκοπό να βάλουν «γκολ στο γκρίζο» και να ενισχύσουν οικονομικά τον Ιωσήφ Παπανικολάου που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά.
Τα  ρόστερ των Παλαίμαχων του Πιερικού και της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Κατερίνης είναι έτοιμα και ήδη πολλές είναι οι συμμετοχές από βουλευτές της Ν.Δ. αλλά και από κομματικά στελέχη και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. που θα μπουν στο γήπεδο ενισχύοντας την πρωτοβουλία.
Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης  της Ν.Δ. «Κανένας στο Περιθώριο».
  
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ Η Ν.Δ.
Στο ρόστερ της ομάδας της ΔΗΜ.Τ.Ο. θα είναι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής  της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές κ. Κώστας Κουκοδήμος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Μπουκώρος, ενώ προπονήτρια της ομάδας θα είναι η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.
Επίσης δήλωσαν συμμετοχή οι πρώην βουλευτές Γιώργος Ορφανός, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Δημήτρης Χριστογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, οι πολιτευτές Δημήτρης Μπέης,  Φώντας Μπαραλιάκος,  ο Βλαχοκώστας Χρήστος Αν.Γραμματέας Οργανωτικού και Αξιολόγησης Στελεχών της Ν.Δ., ο Άνθιμος Αμανατίδης   Αν.Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. Β. Ελλάδος, ο Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων Β. Ελλάδος της Ν.Δ Κλεόβουλος Θεοτόκης, και o Κλώνος Ελευθέριος  Τομεάρχης Ν.Δ. στην Πιερία.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της ΕΠΣ Πιερίας και του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης που παραχώρησε το γήπεδο, ενώ δεκάδες επιχειρήσεις της Κατερίνης στηρίζουν την πρωτοβουλία παρέχοντας δωρεάν τις υπηρεσίες τους.

Εισιτήρια (τιμή 5 ευρώ) θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου.

Για τη ΔΗΜΤΟ Κατερίνης
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ
Βότση 9, 60134 Κατερίνη
tel. 6945776775 – 6940614685

 dimtokaterinis        dimtokaterinis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.