Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΟΡΦΕΟ)



Τους όρους μια νέας, εποικοδομητικής, συνεργασίας στη βάση της αλληλοϋποστήριξης έθεσαν Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας και Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου.
Την Τράπεζα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του κ. Μανωλόπουλο όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με το Εκτ. Μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Νικόλαο Χουσουρίδη και τον Γενικό Διευθυντή Νικόλαο Μπασδάνη. Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα οικονομίας και τοπικής ανάπτυξης, αναφέρθηκαν στις προοπτικές του δίπολου πολιτισμός – τουρισμός και εξέτασαν τους τομείς όπου μπορεί να αναπτυχθεί συνεργασία με κοινό όφελος. Οι εκπρόσωποι του ΟΡΦΕΟ προχώρησαν και σε αγορά μερίδων της Τράπεζας.
Γρ. Παπαχρήστος: «Συνεργαζόμαστε με στόχο να ενδυναμώσουμε τη λειτουργία μας και να στηρίξουμε την τοπική ανάπτυξη»
«Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και τον τόπο μας, δύο σημαντικοί φορείς της Πιερίας, όπως είναι ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, ξεκινούν σήμερα μια εποικοδομητική συνεργασία, προκειμένου να ενδυναμώσουν τη λειτουργία τους και συγχρόνως να συμβάλουν ο καθένας από την πλευρά του, στην ανάπτυξη του τόπου τους.
Η Πιερία παρά τις δυσκολίες των καιρών, μπορεί να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, αξιοποιώντας τις σημαντικές δυνατότητες που διαθέτει και να δημιουργήσει ευνοϊκές προοπτικές για το μέλλον της. Αυτό για να συμβεί προϋποθέτει τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των φορέων της.
Ο ΟΡΦΕΟ πιστός υποστηρικτής της αντίληψης αυτής, προχωρά σήμερα στη συνεργασία με ένα ακόμα σημαντικό φορέα, όπως είναι η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.
Συγχαίρουμε τη διοίκηση και τα στελέχη της τοπικής μας τράπεζας για την σημαντική τους συνεισφορά στην οικονομία του τόπου μας και τους ευχαριστούμε για την ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία με τον οργανισμό μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ.
Ν. Χουσουρίδης: «Προχωράμε σε μια καινούργια αρχή εποικοδομητικής αμοιβαίας συνεργασίας με τον ΟΡΦΕΟ»
Το Εκτ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νικόλαος Χουσουρίδης σημείωσε ότι για δύο πυλώνες της οικονομίας και του πολιτισμού που αλληλεπιδρούν, ισχύει το "ότι είναι κακό για το μελίσσι είναι κακό και για τη μέλισσα". 
Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο, τα μέλη Δ.Σ. του ΟΡΦΕΟ και τον συνεργάτη τους κ. Μανωλόπουλο για την πολύ καλή συνεννόηση στο χρονικό αυτό διάστημα όπου Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας και Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου μπήκαν σε κοινά μονοπάτια συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.
Συνεχάρη τη διοίκηση του ΟΡΦΕΟ για την πολύ έξυπνη στρατηγική των τιμώμενων χωρών που δημιουργεί παράπλευρα οφέλη στον τουρισμό της περιοχής και ευχήθηκε καλή δύναμη καθώς για να διεκπεραιωθεί ένα Φεστιβάλ με περισσότερες από 40 παραστάσεις σε μία καλοκαιρινή σαιζόν απαιτείται ετήσια προετοιμασία και το να βρεθεί κανείς αντιμέτωπος όχι μόνο με την οικονομική δυσχέρεια των πολιτών, αλλά και με αστάθμητους παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες. Τόνισε τέλος ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι τυχόν παραλείψεις του παρελθόντος αφήνονται στην άκρη και συντελείται σήμερα μια καινούργια αρχή εποικοδομητικής αμοιβαίας συνεργασίας. 
Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Νικόλαος Μπασδάνης έδωσε τις κατευθύνσεις της συνεργασίας με τραπεζικούς όρους και σημείωσε: «είναι κέρδος για την Πιερία και την τοπική ανάπτυξη η συνεργασία μας με έναν από τους πιο δυναμικούς φορείς του πολιτισμού στην Πιερία. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για μια ουσιαστική συνεργασία λειτουργώντας με ευελιξία, διορατικότητα και προπαντός ειλικρίνεια». 
[opb][op12]


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.