Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ





Τους εκπροσώπους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας υποδέχθηκε στο γραφείο του, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
Ο Πρόεδρος της Πιερικής Τράπεζας Νικόλαος Μηλιώτης συνοδευόμενος από τον Ταμία Κωνσταντίνο Ζησόπουλο, το μέλος του ΔΣ Γιώργο Μελετλίδη και τον Γενικό Διευθυντή Νικόλαο Μπασδάνη επισκέφθηκαν τη δημοτική αρχή προκειμένου να ενημερώσουν για την θετική πορεία της Τράπεζας και να ευχαριστήσουν προσωπικώς τον Δήμαρχο για την έμπρακτη και πολύπλευρη στήριξή του.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Θόδωρος Παυλίδης και ο Γ. Γραμματέας Βαλάντης Θεοδώρου.
Σ. Χιονίδης: «Είμαστε έμπρακτα δίπλα στην Τράπεζά μας»
«Αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή της Τράπεζας στην τοπική οικονομία αλλά και ακόμη περισσότερο τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ως κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης στην Πιερία επιλέξαμε και τη στηρίζουμε στην πράξη. Ένας οικονομικός θεσμός όπως εσείς μόνο θετικά οφέλη μπορεί να έχει για τον τόπο. Στην πιο κρίσιμη εποχή που διανύουμε, εσείς ανοίγετε τις πόρτες σας σε κάθε πολίτη και προσπαθείτε να απαντήσετε σε κάθε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, είναι δεδομένη η συνεργασία του Δήμου με την Τράπεζα της Πιερίας σε όλους τους τομείς όπου αυτή είναι εφικτή. Χρειάζεται θέληση για συνεργασία. Από εκεί ξεκινάμε. Πιστεύουμε στην Τράπεζα της Πιερίας και εμπιστευόμαστε ότι είστε δίπλα σε κάθε αδύναμη οικονομική ομάδα και στα αναπτυξιακά εγχειρήματα του τόπου μας. Για να πετύχουμε ανάπτυξη χρειάζονται συνέργειες και τόλμη. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας για τα θετικά αποτελέσματα που ήδη μετράτε. Είμαστε δίπλα σας, έμπρακτα, σε μια συνεργασία με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον τόπο», τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης.

Ν. Μηλιώτης: «Αυξητική και συνεχής η στήριξη του Δήμου προς την Τράπεζα»
«Δήμαρχε δεν έχω παρά να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την έμπρακτη στήριξή σας προς την Τράπεζα της Πιερίας. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω γιατί η στήριξή σας εκτός από συνεχόμενη, είναι και αυξανόμενη δείχνοντας ότι αναγνωρίζετε το ρόλο της Τράπεζας στην τοπική ανάπτυξη. Ακολουθώντας το παράδειγμά σας και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς μας εμπιστεύτηκαν. Έτσι, η Τράπεζα πέτυχε μετά από πολύ καιρό να έχει κερδοφορία περνώντας σε μια νέα ιδιαίτερα αισιόδοξη εποχή. Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία Αύξησης του Συνεταιριστικού μας Κεφαλαίου, όμως καθημερινά έρχονται και εγγράφονται νέα μέλη και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να θέτουμε νέους μεγαλύτερους στόχους και οραματισμούς με τελικό αποδέκτη την κοινωνία μας. Εκφράζω εκ μέρους όλου του διοικητικού μας συμβουλίου την πεποίθηση ότι η αγαστή μας συνεργασία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε πολλούς άλλους τομείς», σημείωσε ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Μηλιώτης.

Κ. Ζησόπουλος
Τη βαρύνουσα σημασία της συνεργασίας μεταξύ Δήμου Κατερίνης και Τράπεζας υπογράμμισε ο Ταμίας του ΔΣ της Τράπεζας Κ. Ζησόπουλος: «Ο Δήμος Κατερίνης είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας. Βασικός και στρατηγικός συνεργάτης. Η διοίκηση της Τράπεζας το αναγνωρίζει αυτό. Σήμερα βρισκόμαστε στο Δήμο μετά από ένα χρονικό διάστημα εννέα μηνών όπου δώσαμε μεγάλη μάχη για να κερδίσουμε το στοίχημα της κερδοφορίας μέσα σ’ ένα εχθρικό και αβέβαιο περιβάλλον. Είμαστε πλέον πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Φορείς και πολίτες ανταποκρίθηκαν στο μήνυμά μας και αναγνώρισαν την αξία και την τεράστια σημασία η Πιερία να έχει την Τράπεζά της. Μπαίνουμε με αξιώσεις σε μια νέα εποχή και τα αλλάζουμε όλα στοχεύοντας σ’ ένα καλύτερο αύριο για την Τράπεζα και για τον τόπο. Σας ευχαριστούμε για την καθοριστική συμβολή σας».

Γ. Μελετλίδης
«Ο Δήμος Κατερίνης στάθηκε μπροστάρης στη στήριξη της Τράπεζας σε μια αβέβαιη εποχή. Καθημερινά με εργασία και μεθοδικότητα κερδίζουμε έδαφος. Η μεταξύ μας συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα έχει για τον τόπο και τους πολίτες. Σας συγχαίρω που το αναγνωρίζετε και ενεργείτε υπέρ της ισχυροποίησης της Πιερίας», δήλωσε το μέλος της Τράπεζας κ. Μελετλίδης.

Ν. Μπασδάνης
Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Νικόλαος Μπασδάνης
ενημέρωσε ότι η Τράπεζα απέκτησε ένα νέο χώρο πιο φιλικό και προσβάσιμο στο κοινό: «Βήμα – βήμα βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον κάθε Πιεριέα. Ο ρόλος μας πλέον είναι πιο αναγνωρίσιμος. Αυτό μας λένε οι πολίτες καθημερινά. Η μετεγκατάστασή μας απαντά στην ανάγκη για λειτουργικότητα και αμεσότητα. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και διάθεση να προσφέρουμε τα μέγιστα στην Πιερία».

Τέλος, ο Δήμαρχος Κατερίνης προχωρώντας σε μια πράξη συμβολισμού χάρισε στον κ. Μηλιώτη ένα ρόδι ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο της Τράπεζας. [opb][opb][op12]


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.