Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Φάκας: Γιατί καταψήφισα το Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο που ετοιμάζει ο Δήμος ΚατερίνηςΚαταψήφισα την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου θεματικού Πάρκου , το κόστος του οποίου αγγίζει τα 206.000 ευρώ, γιατί:

1) Στην πόλη μας,  εδώ και χρόνια, έχει ηδη δημιουργηθεί και λειτουργεί απο εθελοντές το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό",  το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες και καλύπτει τις ψυχαγωγικές ανάγκες μικρών και μεγάλων. Επίσης στο "Χωριό" πραγματοποιούνται δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης όπως το να υποστηρίζει κάθε επισκέπτης το κοινωνικό παντοπωλείο φέρνοντας, προαιρετικά,  2 κιλά τρόφιμα.

2) Ο Δήμος θα πρέπει να έχει προτεραιότητα την δημιουργία ενός δίκτυου προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ενίσχυση κοινωνικών παντοπωλείων, ιατρικών δομών κτλ). Η φτωχοποίηση λόγω των μνημονίων έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και κατά την γνώμη μου πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένα παιδί που δεν θα έχει να φάει και μετά να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.


Γιάννης Φάκας
Δημοτικός Σύμβουλος 
[opb][op14]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.