Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ Μαζί στη μάχη της ανάπτυξης









Πρόσκληση για συνεργασία απηύθυνε η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας σε ιδιώτες και επαγγελματίες του Κολινδρού, το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου. Διοίκηση και στελέχη της Τράπεζας επισκέφθηκαν τον γραφικό Κολινδρό, στη Βόρεια Πιερία, μια περιοχή που έχει μάθει να δίνει μάχες για την πρόοδο και την ανάπτυξη με θετικά αποτελέσματα.
Σε μια συνάντηση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος η Διοίκηση της Τράπεζας ανάδειξε τον αναπτυξιακό ρόλο της, τα ανταγωνιστικά τραπεζικά της προϊόντα και κάλεσε τους πολίτες του Κολινδρού να συμμετέχουν στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας με 29,65 ευρώ ανά μερίδα, μέχρι τις 22 Ιουνίου.
Μεταξύ άλλων στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού Δέσποινα Παπαργυρίου και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Πιερίας Σάκης Κομψελίδης. Από την πλευρά της Τράπεζας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, ο Γ. Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο Ταμίας Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, τα μέλη Μαρίνος Αγγλέζης και Νικόλαος Χουσουρίδης, ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και στελέχη της Τράπεζας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Μηλιώτης τονίζοντας: «Σήμερα βρισκόμαστε σε μια περιοχή που έχει γράψει ιστορία για τις μάχες που δίνει. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε συμπολίτες μας που έχουν μάθει να εργάζονται σκληρά και μεθοδικά και να οδηγούν τον τόπο τους μπροστά. Αυτός είναι και ο οραματισμός της Τράπεζάς μας, να είναι μοχλός ανάπτυξης για το τόπο. Ζητάμε τη στήριξή σας σε μια κρίσιμη εποχή, όπου όλοι δοκιμαζόμαστε, για να δώσουμε μαζί τη μάχη της ανάπτυξης. Εγώ και οι συνάδερφοί μου στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας σας προσκαλούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας και να γίνετε μέλη και συμ-μέτοχοι στην Τράπεζα του τόπου μας».
Το λόγο έλαβε και ο Ταμίας της Τράπεζας κ. Ζησόπουλος ο οποίος σύστησε το διοικητικό συμβούλιο, του οποίου 7 από τα 9 μέλη είναι νέα πρόσωπα, και υπογράμμισε: «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας είναι το πλεονέκτημά μας. Μόνο οφέλη έχουμε από τη λειτουργία της. Τα χρήματά μας επανεπενδύονται στον τόπο μας, δημιουργούν θέσεις εργασίας και προδιαγραφές για ένα καλύτερο μέλλον. Επιπλέον, η Τράπεζά μας λειτουργεί με γνώμονα να παρέχει στήριξη στους πολίτες που την εμπιστεύονται. Ακούμε καθημερινά τα αιτήματά σας και άμεσα δίνουμε απαντήσεις. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας μπορεί να γίνει ακόμη πιο ισχυρή  προς όφελος όλων μας. Γι’ αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε ως μέτοχοι, με μόλις 29,65 ευρώ. Κερδίζουμε όλοι, δεν χάνει κανείς».

Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Μπασδάνης ανάλυσε τα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρει με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προνόμια η Συνεταιριστική Τράπεζα όπως τα P.O.S. μηχανάκια, ενσύρματα και ασύρματα (άμεση χορήγηση μηχανών πληρωμής με κάρτες (POS) με προνομιακή προμήθεια από 0,80% έως 1,70% επί του ποσού ανά συναλλαγή. Τα μηνιαία έξοδα 8,61 ευρώ μπορούν να εξαλειφθούν με ανάλογο ποσό κατάθεσης), τα ευνοϊκά επιτόκια καταθέσεων (επιτόκιο από το πρώτο ευρώ 0,20%, χωρίς έξοδα, στις καταθέσεις Ταμιευτηρίου και επιτόκιο μέχρι και 2,90% στις Προθεσμιακές καταθέσεις, αναλόγως του ποσού και του χρονικού διαστήματος) και το εύχρηστο internet banking (web).

ΑΤΜ

Ένα από τα αιτήματα που τέθηκαν στους εκπροσώπους της Τράπεζας ήταν η εγκατάσταση ΑΤΜ στον Κολινδρό ώστε να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση και έτσι η Τράπεζα να γίνει πιο προσιτή σε όλους. Ένα αίτημα για το οποίο η Διοίκηση δεσμεύτηκε να το δει σοβαρά και να απαντήσει άμεσα. [opb][op12]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.