Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πύρρος Δήμας: Ο Βαγγέλης Βενιζέλος σηκώνει μεγαλύτερο βάρος από αυτό που του αναλογεί



Αποκαλυπτικός ο Πύρρος Δήμας σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στη Real News και στον Γιώργο Λιάνη.
Αφηγείται πως το έγινε η πρόταση να μπει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας: «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μου τηλεφώνησε και μου είπε: Πύρρο, βάλε πλάτη. Η χώρα μας σε έχει ανάγκη όλους και εσύ πρέπει να προσφέρεις».

Δηλώνει πως «Η Ελλάδα είναι για μένα το πιο ιστορικό και το πιο μεγάλο κόμμα».

Επιβεβαιώνει τη φήμη ότι του είχε προταθεί να γίνει Υπουργός Αθλητισμού: «Ο Πρόεδρος το ζήτησε αλλά δεν του πέρασε. Δεν με απογοήτευσε αυτό. Αλλά με στεναχώρησαν λίγο.»

Για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλο δηλώνει πως «έχει κι αυτός τα όρια του. Εξερράγη όταν πρόσφατα προσπάθησαν να τον συκοφαντήσουν και να του φορτώσουν πράγματα για τα οποία δεν είχε ιδέα.» και συμπληρώνει πως « Ο Βαγγέλης Βενιζέλος σηκώνει, δυστυχώς, μεγαλύτερο βάρος από αυτό που του αναλογεί. Και έχει κάνει πράγματα που δεν του αναγνωρίστηκαν. Ξέρουμε όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τον πιο άχαρο ρόλο».

» Η αχίλλειος πτέρνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ότι παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ στη χειρότερη στιγμή της ζωής του. Για να δικαιωθεί πρέπει να το σώσει.» τονίζει.

Για τους Αγανακτισμένους, ο Πύρρος δηλώνει πως είχε πάει, αλλά «μετά δεν ήταν αγανακτισμένοι αλλά καπελωμένοι. Μερικοί από αυτούς που μούντζωναν τη Βουλή, μπήκαν μετά στη Βουλή»

ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.