Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Το β’ μέρος του αφιερώματος στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Αγαθόνικο


«ΑΦΕΤΗΡΙΑ», ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ (Β’ ΜΕΡΟΣ).
* ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο κ. ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ.
* ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ο Α.ΓΑΛΑΝΟΣ, Η Θ.ΕΡΜΕΙΔΟΥ, Ο Μ.ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο Η.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο Γ.ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ.

Το β’ μέρος του αφιερώματος στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Αγαθόνικο θα πραγματοποιήσει η «Εγνατία Τηλεόραση» μέσα από την εκπομπή του Ανδρέα Γαλανού «Αφετηρία», την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 9.00 το βράδυ. Η ίδια εκπομπή θα παρουσιαστεί, σε επανάληψη, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στις 7.00 το πρωί.
Με όχημα την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και μέσα από την εκπομπή ΑΦΕΤΗΡΙΑ ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός κάνει ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο στον χρόνο και στην ιστορία, από τα Χριστούγεννα του 1985 μέχρι και σήμερα.
Για τα χρόνια της ποιμαντικής διακονίας του μέχρι σήμερα, μιλούν, στο β’ μέρος του αφιερώματος, ο ίδιος ο Σεβασμιότατος κ. Αγαθόνικος σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Χρήστο Γιαννούλη, ο Θεολόγος – δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός, η φιλόλογος Θένια Ερμείδου, ο τ. δήμαρχος Κατερίνης Μενέλαος Τερζόπουλος, ο Γιώργος Ραμπαβίλας αλλά και ο Ηλίας Παπάζογλου.
Μεταξύ των άλλων που αναφέρει στη συνέντευξή του ο κ. Αγαθόνικος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του για την ευημερία και τον καταναλωτισμό του παρελθόντος όπως επίσης και το τι θα ήθελε να δει να συμβαίνει κατά την εξόδιο Ακολουθία του!
Θα πρέπει να επισημανθεί, για μια ακόμη φορά, ότι η εκπομπή – αφιέρωμα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Αγαθόνικο θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί εάν δεν υπήρχε το πλούσιο τηλεοπτικό και ιστορικό αρχείο της ΕΡΜΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, αρχείο που προσέφερε στην εκπομπή ο Ηλίας Ερμείδης.
Μάλιστα, ο κ. Ερμείδης συμβάλλει καθοριστικά στην παρουσίαση αυτού του αφιερώματος όχι μόνο δια της προσφοράς αυτού του ιστορικού τηλεοπτικού υλικού αλλά και με τη λήψη συνεντεύξεων, τη σκηνοθεσία και το μοντάζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.