Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.




Στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας με συμμετοχή των μελών της Ν.Ε., υποψήφιων Βουλευτών, μελών Κ.Π.Ε. και στελεχών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου η διευρυμένη σύσκεψη του κόμματος για αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και ανάληψη πρωτοβουλιών δράσης της τοπικής οργάνωσης στα πλαίσια λειτουργίας της, αλλά και της γενικότερης προσπάθειας για την ανασυγκρότηση και τελικά την κοινή έκφραση του χώρου που γίνεται σε κάθε γωνιά της Χώρας.

Από όλα τα στελέχη υπερτονίστηκε το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου για το ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν το μόνο κόμμα μαζί με την Ε.Κ. που εκτός από το ποσοστό του αποτελέσματος αύξησε και τον απόλυτο αριθμό ψήφων, επισημάνθηκε ωστόσο η ανάγκη για πιο γρήγορες και πιο αποτελεσματικές πρωτοβουλίες στα θέματα οργάνωσης, διατύπωσης και επικοινωνίας των θέσεων του κόμματος με τους πολίτες.

Χαρακτηριστική ήταν η σύσσωμη έκφραση της αναγκαιότητας για οριστική τομή με το παρελθόν μέσα από ένα ουσιαστικό ζύγισμα της συνολικής – ιστορικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στη Χώρα, το οποίο πρέπει να καταγραφεί, να διατυπωθεί και να γίνει γνωστό στους πολίτες με σαφήνεια και καθαρότητα.

Προβληματισμός υπήρξε και για ζητήματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Πιερίας για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να προταθούν εκ νέου τρόποι δράσης του κόμματος και πάνω στα θέματα αυτά. 

Πρώτη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Ν.Ε. είναι η επιλογή και ανάλυση του θέματος της εβδομάδος μέσα από σύσκεψη που θα γίνεται κάθε Παρασκευή 19:00 με 21:00 στα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη και θα δημοσιεύεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδας. Τα θέματα θα αφορούν τόσο σε κεντρικά όσο και σε τοπικά ζητήματα του Νομού Πιερίας.


Με εκτίμηση,


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας
[op6]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.