Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ:Η κυβέρνηση δεν αξίζει εμπιστοσύνης. Ό, τι είπαν, έγινε το αντίθετο.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ

Προγραμματικές Δηλώσεις

Κατά τις Προγραμματικές του Δηλώσεις, ο Πρωθυπουργός επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι αποδέχεται πλήρως το πλαίσιο της πολιτικής για την έξοδο από την κρίση που ακολουθήθηκε και από τις άλλες ελληνικές πολιτικές δυνάμεις τα προηγούμενα πέντε χρόνια. 

Χρησιμοποιεί, δε, ακόμα και την ρητορική των προηγούμενων κυβερνήσεων, στην τυχοδιωκτική της όμως εκδοχή, όταν μετά από τον τρόπο που πολιτεύτηκε τα χρόνια της κρίσης ζητάει σήμερα από τους άλλους ουσιαστική αντιπολίτευση με προτάσεις και ισοδύναμα που αυτός ποτέ δεν κατέθεσε, συναίνεση γύρω από κεντρικά ζητήματα της Χώρας που αυτός ποτέ δεν έδωσε, και πολιτική σταθερότητα που ο ίδιος υπήρξε κύριος πολέμιός της.

Τι διαφορετικό λέει τελικά από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις;

Ο λόγος του στην Βουλή δεν ήταν παρά ένα αναμάσημα της επαναστατικής ρητορικής της προηγούμενης περιόδου πασπαλισμένος με λίγο από το «νέο» που ίδιος θέλει να πρεσβεύει και την «αποτελεσματικότητα» που ο ίδιος επικαλείται, για τα οποία, ωστόσο, δεν παρέχει καμία εγγύηση. 

Το μόνο όπλο του Πρωθυπουργού για να κερδίζει την εύνοια των πολιτών ήταν πάντα τα παχιά του λόγια που όμως, τώρα, στερούνται πλήρως αξιοπιστίας και συγκρότησης ενώ έχουν χάσει κάθε ικμάδα κύρους ύστερα και από τα πεπραγμένα του πρώτου επταμήνου της διακυβέρνησής του.

Είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν αξίζει εμπιστοσύνης. Ό, τι είπαν, έγινε το αντίθετο.

Από την μεριά μας, όποτε η Χώρα και οι πολίτες μας χρειάστηκαν, ήμασταν εδώ. Δεν θα δεχτούμε όμως να γίνουμε συνυπεύθυνοι και εξιλαστήρια θύματα στην πολιτική της απραξίας, της ακαταστασίας και της με κάθε μέσο νομής της εξουσίας.

Με εκτίμηση

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας 

11 Οκτωβρίου 2015



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.