Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.


Απολογισμός προσλήψεων 2010 – 2011
Αναλυτική παράθεση των στοιχείων των προσλήψεων για το 2010 και 2011 – Τακτικό και Έκτακτο Προσωπικό
Διαβάστε περισσότερα...
Η αλήθεια για το έλλειμμα του 2009
Τα έσοδα και οι δαπάνες με συγκεκριμένα στοιχεία για το 2009.
Διαβάστε περισσότερα...
2ο Εθνικό Σχέδιο Δράσης Ενεργειακής Απόδοσης
Η πολιτεία παρουσιάζει σε δημόσια διαβούλευσημέτρα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση της ετήσιας ενεργειακής δαπάνης του δημόσιου τομέα, καθώς και ένα σύνολο δράσεων και προγραμμάτων που αφορούν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.
Η αποτελεσματικότητα των μέτρων αυτών εκτιμάται με απόλυτη διαφάνεια και αποσκοπεί στην παρακολούθηση της πορείας επίτευξης του εθνικού στόχου για εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι τ&omicron ; 2016.
Διαβάστε περισσότερα...
Η 15η Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Ευρώπης & της Μεσογείου επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη
Μετά από 25 χρόνια, η 15η Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Ευρώπης & της Μεσογείου επιστρέφει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ως εθνικού εταίρου της Διεθνούς Ένωσης της Μπιενάλε BJCEM.
Με θέμα της το ερώτημα «Συμβίωση; / Symbiosis?», η 15η Μπιενάλε ταξιδεύει σε δύο πόλεις της Μεσογείου (Θεσσαλονίκη και Ρώμη) όπου, από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, 500 νέοι και νέες δημιουργοί 18 έως 3 0 ετών, από 26 διαφορετικές χώρες, καλούνται να επαναδιαπραγματευθούν την έννοια της συμβίωσης και να απορρίψουν τον αποκλεισμό κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι μετανάστες, άτομα με ειδικές δεξιότητες κ.α.
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.