Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Παπαχρήστου και Παπανικολάου με τον Μάρκο Μπόλαρη στο Δίον


 Να σημειωθεί ότι από έναν αντιπρόσωπο εξέλεξαν οι παρατάξεις του ΚΚΕ, του ΣΥΝ και των Οικολόγων, ενώ το μερίδιο του λέοντος έχει η πλειοψηφούσα παράταξη του κ. Ψωμιάδη, η οποία εξέλεξε δεκαπέντε αντιπροσώπους και εάν προστεθούν οι δέκα Αντιπεριφερειάρχες που συμμετέχουν χωρίς εκλογή, γίνονται στο σύνολο 25.
Έτσι η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου συμμετέχει χωρίς να χρειάζεται να εκλεγεί, ενώ αντίθετα συμμετέχει κατόπιν εκλογής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Μακρίδης.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γρηγόρης Παπαχρήστος και Νίκος Παπανικολάου είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και επικεφαλής της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» Μάρκο Μπόλαρη, την Παρασκευή το βράδυ, όπου γευμάτισαν και οι τρεις μαζί σε ταβέρνα του Δίου.
Ως γνωστό ο Υφυπουργός παρευρέθηκε την Παρασκευή στο 2ο Ογκολογικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Ογκολογική Εταιρία στο Λιτόχωρο και κήρυξε την έναρξη των εργασιών. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων του συνεδρίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Μέτωπο Ανάπτυξης» που εκπροσωπούν την Πιερία, παρέθεσαν γεύμα σε ταβέρνα του Δίου, στον κ. Μπόλαρη και τους συνεργάτες του.
Με την ευκαιρία αυτή συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα εσωτερικά της παράταξής τους, θέματα Υγείας και φυσικά επικέντρωσαν τη συζήτησή τους στην άμεσα πολιτική επικαιρότητα που προκύπτει από την οικονομική κρίση.
Ανανέωσαν το ραντεβού τους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών της παράταξης «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.