Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Σάββας Χιονίδης : Πηγή ανάπτυξης ο Τουρισμός για το δήμο Κατερίνης

Στην προγραμματισμένη περιοδεία του  ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και οι Πολίτες σε Δράση, όπως συνηθίζουν είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις με τους κατοίκους και επιχειρηματίες της Παραλίας ενόψει μάλιστα της έναρξης της τουριστικής περιόδου και με χαρά διαπίστωσαν ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η φετινή χρονιά να είναι ιδιαίτερα θετική. Οι επαγγελματίες συνάδελφοι στον Τουρισμό του υποψηφίου Δημάρχου Σάββα Χιονίδη αγκαλιάζουν την συνέχιση της προσπάθειας του δημάρχου στην Αυτοδιοίκηση δείχνοντας και πάλι εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στην εμπειρία του.
Οι κάτοικοι της Περίστασης έδωσαν βροντερό παρόν στην προγραμματισμένη ανοικτή συνάντηση των Πολιτών Σε Δράση με τους δημότες για άλλη μία φορά, αποδεικνύοντας την αμφίδρομη σχέση δημοτικής αρχής και πολίτη τονίζοντας ότι είναι «Πολίτες σε Δράση» και όχι πολίτες σε αντίδραση.
Η Καλλιθέα ήταν και ο τελευταίος σταθμός του εποικοδομητικού διαλόγου του Σάββα Χιονίδη και των κατοίκων της Καλλιθέας και της Γρέβενης.

Η αποχέτευση ομβρίων υδάτων, η τοποθέτηση κρασπέδων, η ασφαλτόστρωση δρόμων, η δημοπράτηση της Β φάσης ασφαλτικών, η ένταξη και χρηματοδότηση από το Leader ανόρυξης και εξοπλισμού νέας αρδευτικής γεώτρηση, οι ασφαλτοστρώσεις και επιδιορθώσεις των κακοτεχνιών της παλιάς (επί δήμου Παραλίας) εργολαβίας αποχέτευσης, φωτισμός δρόμου οικισμού Παραλίας – Γρέβενη, η βελτίωση υποδομών στο αγρόκτημα Περίστασης από το Leader, η  γεώτρηση στην «Παναγία» και πολλές ακόμα είναι μερικές από τις δράσεις στην περιοχή.

Οι γαλάζιες σημαίες που πιστοποιούν την καθαρότητα των νερών στολίζουν τις ακτές της Παραλίας , της  Καλλιθέας και της Περίστασης αλλά και του Κορινού και της Ολυμπιακής Ακτής.
Κάθε μέρα μαζί
Με γνώση και πρόγραμμα




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.