Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το μήνυμα του Γιάννη Καραμανώλη - υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στον δήμο Δίου - Ολύμπου

Καραμανώλης Ιωάννης του Αθανασίου
Εκπαιδευτικός, Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Δημοτικής Ενότητας Δίου, με το συνδυασμό «Δίον Όλυμπος, -Συνδυασμός Ευθύνης»

  • Γεννήθηκε το 1965 και διαμένει μόνιμα στη Νέα Έφεσο του Δήμου Δίου - Ολύμπου.
  • Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (1991), ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Προπονητική (Master) το 1999.
  • Το 2006 ορκίζεται Διδάκτορας Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με εξειδίκευση στην επίδραση της άσκησης στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
  • Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό επιμορφωτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και διαλέξεων με αντικείμενο τη φυσική αγωγή και ειδικότερα στον τομέα: «’σκηση και Υγεία», ενώ μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει αρκετές ερευνητικές εργασίες σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά και έχει ανακοινώσει πολλές εργασίες σε επιστημονικά συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Από το 1999 υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.
  • Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος συμβουλίων σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και έχει εργαστεί ως προπονητής και χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών. Παράλληλα, συμμετείχε στην υλοποίηση πολλών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων και είναι μέλος του συλλόγου ιεροψαλτών Πιερίας.
  • Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Κατσαρέλα και έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Ζούμε σ’ έναν πραγματικά ευλογημένο τόπο. Εργαζόμαστε και δημιουργούμε σ’ ένα δήμο με πλούσια ιστορική κληρονομιά, με ανεξάντλητους φυσικούς πόρους, με καλές υποδομές για ανάπτυξη και πρόοδο. Επιθυμία όλων είναι ο δήμος μας Δίου Ολύμπου, να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα ώστε να νιώθουμε περισσότερο υπερήφανοι που είμαστε πολίτες αυτής της ξεχωριστής περιοχής.
Για τον όμορφο αυτό δήμο πήρα την προσωπική απόφαση να συμπορευτώ με τον αξιέπαινο και έμπειρο Γιώργο Φαρμάκη και τα υπόλοιπα άξια στελέχη του συνδυασμού «Δίον Όλυμπος, Συνδυασμός Ευθύνης» στη νέα προσπάθεια για τη διοίκηση του δήμου Δίου - Ολύμπου.
Με ισχυρή θέληση για προσφορά στα κοινά, όραμα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα και προπάντων με τη δική σας στήριξη μέσα από την εκλογική διαδικασία, ευελπιστώ να φανώ χρήσιμος και να υπηρετήσω τον τόπο και τους κατοίκους του, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι καλύτερες μέρες μπορούν να έρθουν με το «Συνδυασμό Ευθύνης» στο τιμόνι του δήμου.

Με τιμή

Καραμανώλης Ιωάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.