Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Χρήστος Κλ. Τζιουβάρας: «Κληρονομήσαμε ένα κομμάτι γης και οφείλουμε να το καλλιεργήσουμε ακόμα περισσότερο…»

«Κληρονομήσαμε ένα κομμάτι γης και οφείλουμε να το καλλιεργήσουμε ακόμα περισσότερο…»


Αγαπητοί Συνδημότες


Γεννήθηκα στις 13 Φεβρουαρίου 1984, κατάγομαι από τον Παντελεήμονα, αποφοίτησα από το ενιαίο Λύκειο Λιτοχώρου και σπούδασα Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Οικονομία και Πολιτική στα Βαλκάνια, παρακολούθησα το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Ελληνισμός και Δύση», ενώ έχω συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων πολιτικού και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Ζω και εργάζομαι στον Πλαταμώνα ασκώντας το επάγγελμα του Τοπογράφου Μηχανικού.

Όσες φορές συμμετείχα σε εκλογικές διαδικασίες και όσες θα συμμετέχω ακόμα, έχω πάντα στο νου μου μία φράση που με εμπνέει και με οδηγεί. Κι όπως λέει αυτήν,
«Κληρονομήσαμε ένα κομμάτι γης από τους γονείς μας και οφείλουμε να το παραδώσουμε ακέραιο αλλά και να το καλλιεργήσουμε ακόμα περισσότερο, να το κάνουμε καλύτερο, πιο όμορφο και πιο παραγωγικό»..
Κι αυτή η φράση περιέχει, πιστεύω, όση ευθύνη χρειάζεται ώστε να θέλει κάποιος να είναι υποψήφιος.
Μ’ αυτό πορεύομαι. Γι’ αυτό παλεύω.
Και λέμε κληρονομήσαμε γιατί είναι λάθος να τραβάμε αυστηρές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις γενιές. Αντιθέτως, με συναίσθηση της Ευθύνης που μας αναλογεί, να κάνουμε την Ανανέωση που απαιτούν οι καιροί, να επαινέσουμε και να παραδειγματιστούμε από τα σωστά και να ενσωματώσουμε τα λάθη του παρελθόντος ως εμπειρία, ώστε να μην τα επαναλάβουμε.
Συμμετέχω σ’ αυτές τις εκλογές με δύο σκοπούς. Ο Πρώτος, για να συμβάλλω κι εγώ με την γνώση μου στην προσπάθεια που όλοι κάνουμε για την ανόρθωση και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Ο δεύτερος, γιατί θεωρώ αναγκαίο ζήτημα των καιρών, η πολιτική ως θεσμός, ως τέχνη και ως λειτουργία να ανακτήσει την αξιοπιστία της. Να πείσουμε, δηλαδή, ότι η πολιτική δεν είναι ένα μέσο κομπορρημοσύνης ή γρήγορου πλουτισμού για τους λίγους αλλά, αντιθέτως, ο κοινός μας πατέρας. Η λειτουργία που εγγυάται την δικαιοσύνη και την μέριμνα για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.
Με εκτίμηση
Χρήστος Κλ. Τζιουβάρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

«Συνδυασμός Ευθύνης», Υπ. Δήμαρχος: Γιώργος Φαρμάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.