Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΚΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ.

cfoot2
Εκ των... έσω βρήκε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας τον αντί-Στύλο για την τεχνική ηγεσία του, ενόψει της νέας σεζόν!

Στο ξεκίνημα της πετυχημένης διαδρομής του τα τελευταία ο Αχιλλέας και επί προεδρίας Γιώργου Γαβρίδη, μαζί με την ανοδική του πορεία, δημιούργησε και μια πετυχημένη συνταγή την οποία συνεχίζει να εμπιστεύεται μέχρι και σήμερα.
Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα ο Μπάμπης Πεΐδης είχε για βοηθό του και άμεσο συνεργάτη του τον Δημήτρη Παπούλα. Όταν ο δεύτερος ανέλαβε πρώτος προπονητής του Αχιλλέα, είχε βοηθό και συνεργάτη του τον Αποστόλη Στύλο.
Όταν ανέλαβε ο Αποστόλης Στύλος την τεχνική ηγεσία και μετά από δυο χρόνια, είχε δίπλα του τον Νίκο Τσιτσιλίκα (φωτό).
Τώρα ο Λιτοχωρίτης τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία στο κομμάτι αυτό της ομάδας της Νεοκαισάρειας με στόχο να συνεχίσει την θετική παράδοση που θέλει τα τελευταία χρόνια τον Αχιλλέα πρωταγωνιστή.
Ο Νίκος Τσιτσιλίκας είναι κάτοχος UEFA A΄, έχει το προνόμιο του ότι είναι κατ΄ επάγγελμα γυμναστής και ξέρει καλά την ομάδα αφού βρίσκεται στο τεχνικό τιμ από το περασμένο καλοκαίρι.
Βοηθός και άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου Νίκος Μπαγκέας ενώ ο ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης θα είναι ο πολύπειρος Σάκης Κωτσιόπουλος (Μπόνιεκ).
Τέλος σε συνέχεια των ανανεώσεων για την ομάδα της Κατερίνης, συμφώνησε και με τον Γιάννη Δερμίση που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Αχιλλέα Νεοκιασάρειας.

Πηγή: Pieriasport.blogspot.gr
[op27]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.