Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου σχετικά με την συνεδρίαση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, 1 & 2 Νοεμβρίου



Το Σάββατο και την Κυριακή (1-2/11/2014) θα συνεδριάσει η ολομέλεια της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 11 π.μ. , στην Αθηναΐδα στο Βοτανικό, με ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των ομάδων εργασίας της Γραμματείας της ΕΟΕΣ (Πρόγραμμα, Οργανωτικό, Μαζικά Κινήματα), θα παρουσιάσουν εισηγήσεις για την λειτουργία των ομάδων και τις άμεσες πρωτοβουλίες τους. 

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν και όλα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία προς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της ΕΟΕΣ, που προέρχονται από τις κινήσεις που μετέχουν στην πρωτοβουλία και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Ελιάς στις Ευρωεκλογές. 

Στην ΕΟΕΣ θα μετέχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που καλύπτουν με θεσμικό τρόπο όλο το φάσμα της λειτουργίας του και συγκεκριμένα:

Τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Οι βουλευτές και ευρωβουλευτές
Οι Γραμματείς των Τομέων Πολιτικής και Δράσης
Πρώην βουλευτές και προβεβλημένα στελέχη
Στελέχη από την Αυτοδιοίκηση και τα Μαζικά Κινήματα
Στελέχη από την οργανωτική δομή του Κινήματος
Οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών


Επίσης δίνουμε στην δημοσιότητα την Εγκύκλιο για την δημιουργία των Ο.Ε.Σ.
σ’ όλες τις Περιφέρειες της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.