Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σάββας Χιονίδης : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ για τον δημότη μας


Και αυτές τις μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος  Σάββας Χιονίδης συνεχίζει τις δημόσιες συζητήσεις και τις ανοικτές συνελεύσεις με τους δημότες. Τα απόγευματα  οι «Πολίτες σε Δράση» συνέχισαν  τον κύκλο συνομιλιών τους στην Γανόχωρα, στον Ανω Αγιάννη και στον Τρίλοφο, ενώ την επομένη στην Βρύα, Ρητίνη Ελατοχώρι, Ανδρομάχη Σβορώνο και Μεσαία Μηλιά.

Αναπτυξιακά αγροτικά ζητήματα, ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων, το νέο αρδευτικό σύστημα από το πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής και θέματα ύδρευσης συζητήθηκαν ιδιαίτερα καθώς και το μεγάλο έργο της κατασκευής και ίδρυσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Γανόχωρα.

Η εγκάρδια υποδοχή των κατοίκων, η βεβαιότητα των δημοτών ότι ο Δήμος χρειάζεται Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο που να εμπιστεύεται, που να γνωρίζει τα προβλήματα και τον καλύτερο και εφαρμόσιμο τρόπο επίλυσης τους και η πεποίθηση όλων ότι οι «Πολίτες σε Δράση» έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορούν,  δίδουν απάντηση στους ευκαιριακούς επισκέπτες της Αυτοδιοίκησης.

Οι κυριολεκτικά απόντες και παντελώς αδιάφοροι για τις πραγματικές αγωνίες και τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης και της περιφέρειας μιλούν για ανάπτυξη χωρίς να έχουν θέση και  προγραμματική πρόταση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και οι «Πολίτες σε Δράση» έχουν γνώση και πρόγραμμα, έχουν βούληση και τρόπο υλοποίησης των προγραμμάτων τους, έχουν πραγματική αγάπη και φροντίδα για τους δημότες και το έχουν αποδείξει. 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.