Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ενημέρωση – συζήτηση, με θέμα: «Άγχος και ψυχοσωματικά συμπτώματα».

Η οικονομική ύφεση επηρεάζει με πολλούς τρόπους τη ζωή μας.

Οι περισσότερες από τις σύγχρονες μελέτες που διερευνούν τις επιπτώσεις των οικονομικών κρίσεων στην ποιότητα ζωής και την ψυχική υγεία των ατόμων, δείχνουν ότι η ανεργία ή άλλοι οικονομικοί δείκτες συσχετίζονται με τα επίπεδα γενικής νοσηρότητας, θνησιμότητας, κατάθλιψης και της τάσης για αυτοκτονία.

Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες φαντάζει ίσως πολυτέλεια η ενασχόληση με τις επιπτώσεις της κρίσης στην ψυχική υγεία και ευεξία μας.

Όμως, ποτέ δεν λύθηκε κάποιο πρόβλημα απλώς αγνοώντας το. Αντιθέτως, με τη συσσώρευση τα προβλήματα εντείνονται και μας δυσκολεύουν περισσότερο.
Η αναζήτηση βοήθειας από τους ειδικούς, πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ιδέα, ένα καλό ξεκίνημα και μπορεί να αποδειχθεί σημαντική.


Οι Εθελοντές ψυχολόγοι και παιδοψυχολόγοι της ΕΟΔνΠ σάς καλούν να συμμετέχετε στην ενημέρωση – συζήτηση, με θέμα:

«Άγχος και ψυχοσωματικά συμπτώματα».
Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από μια συζήτηση με τους ειδικούς  και να αρχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν;

Σας περιμένουμε την  Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στις 6:00 μ.μ στον Καπνικό Σταθμό, να συζητήσουμε πάνω στα θέματα αυτά και να αναζητήσουμε μαζί απαντήσεις στους προβληματισμούς και τις απορίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.