Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Παρά την οικονομική κρίση και τις περικοπές που δυσκόλεψαν κάθε ελληνικό νοικοκυριό, ο Δήμος Κατερίνης λειτούργησε, ήταν κάθε μέρα δίπλα στο δημότη! Χωρίς πολυτέλειες, Βέβαια! Και χωρίς σπατάλες! Με πολύ λιγότερα χρήματα απ'όσα διαθέταμε στο παρελθόν, τώρα τα καταφέρνουμε ακόμα καλύτερα!

  • Παρά την τεράστια μείωση των πόρων του αν παίρναμε δέκα ευρώ τώρα παίρνουμε τέσσερα!- ο Δήμος μας πέτυχε τους οικονομικούς του στόχους, όπως βεβαιώνει και το Παρατηρητήριο Οκονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.0 Δήμος μας πληρώνει τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές των ανθρώπων του στην ώρα τους.
  • 0 Δήμος μας εξόφλησε όλα τα προηγούμενα χρέη και πληρώνει κανονικά τους λογαριασμούς του.Τα σχολεία στο Δήμο μας δεν έμειναν ούτε μια μέρα χωρίς θέρμανση -αντίθετα από,τι συνέβη σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας.
  • Οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι συνέχισαν αδιάκοπα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς κανένα πρόβλημα προσωπικού ή εξοπλισμού.
    Χωρίς προβλήματα λειτούργησαν και οι διοικητικές υπηρεσίες. Με την αναδιάρθρωση τους και τις ανοιχτές αίθουσες, ο δημότης εξυπηρετείται αμέσως και με διαφάνεια -όχι πίσω από κλειστές πόρτες και γραφεία συμβούλων.
  • Οι συντηρήσεις κτιρίων και εγκαταστάσεων, η λειτουργία των οχημάτων και των τεχνικών συνεργείων του Δήμου, και στο Πράσινο και στην Καθαριότητα και στον Ηλεκτροφωτισμό, παντού και κάθε μέρα, συνεχίστηκαν χωρίς προβλήματα, στο σύνολο των οικισμών του Δήμου.
  • Εκτελέστηκε κανονικά και σύμφωνα με το σχεδίασμά του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων (Κ.Α.Σ) του Δήμου μας το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των οδοστρωμάτων σε όλους τους οικισμούς. Έχει ήδη δημοπρατηθεί και το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε 62 δρόμους της πόλης0 Βιολογικός καθαρισμός λειτούργησε χωρίς καμμιά διακοπή -το 100% των υγρών λυμμάτων καταλήγουν στη θάλασσα ως καθαρό νερό.Έτσι συμβάλλουμε στη περιβαλλοντική προστασία και εξασφαλίζουμε την πιο θεμελιώδη προϋπόθεση για τον καλοκαιρινό τουρισμό: Γαλάζιες σημαίες στις ακτές μας
  • Η αποκομιδή και η ανακύκλωση των αποριμμάτων όπως και ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων όχι μόνον δεν μειώθηκε αλλά βελτιώθηκε σημαντικά! Ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει σε όλα τα συστήματα ανακύκλωσης -χαρτί, γυαλί, πλαστικό, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπαταρίες -ακόμα και τα υπολείμματα του κλαδέματος θρυμματίζονται και οδηγούνται στην κομποστοποίηση!
  • Ο ΧΥΤΑ του Δήμου Κατερίνης λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά άλλοι Δήμοι της χώρας.

Ο Δήμος Κατερίνης λειτούργησε και λειτουργεί συνεχώς και σε πολύ υψηλό επίπεδο! Χωρίς πολυτέλειες, βέβαια! Και χωρίς σπατάλες και δαπάνες δημοσίων σχέσεων! 
Γι αυτό τώρα μπορούμε να σχεδιάζουμε το μέλλον μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.