Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Στο τουρνουά “ΤΑΚΗΣ ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ”








3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Στο τουρνουά “ΤΑΚΗΣ ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ”

ρεπορτάζ
Σωτηρίου Μασταγκά



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου, με ώρα έναρξης 19:00 μμ. στο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ το τουρνουά ποδοσφαίρου που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του προπονητή και ποδοσφαιριστή Τάκη Λασπόπουλου.

Έλαβαν μέρος τα σωματεία ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΑΜΣ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

Η ποδοσφαιρική γιορτή είναι ένας θεσμός που γίνεται εδώ και 3 χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να απολαύσουν τους ποδοσφαιριστές και να καμαρώσουν για την πρόοδό τους, σ΄ ένα τουρνουά με έντονα αγωνιστικά στοιχεία.

Οι ακαδημίες των ομάδων αυτών είναι δραστήριες και κάθε χρόνο ανεβάζουν τον πήχη όλο και ψηλότερα. Τα παιδιά που παίρνουν μέρος είναι δεδομένο ότι αφενός κερδίζουν εμπειρίες, αφού βρίσκονται αντιμέτωπα με παιδιά της ίδιας ηλικίας, και αφετέρου αγαπούν και έρχονται πιο κοντά ακόμα στο άθλημα του ποδοσφαίρου. 

Παίχτηκαν 4 μισάωρα ποδοσφαιρικά, ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΣΒΟΡΩΝΟΣ

ΔΟΞΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΣΒΟΡΩΝΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΔΟΞΑ

Κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων τιμήθηκαν με πλακέτα και αναμνηστικό δώρο τέσσερα πρόσωπα που διαδραμάτισαν ουσιαστικό ρόλο στην αγωνιστική διαδρομή της ΔΟΞΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Αυτά είναι: 

Ο αείμνηστος Χρήστος Βούρος.

Ο αείμνηστος Θεόδωρος(Ρούλης) Κουτσιμανής.

Ο Γεώργιος Πουρλιώτης και 

ο Σάκης Λιάγκας.

Εκατοντάδες αγνοί φίλαθλοι παρακολούθησαν από τις κερκίδες το τουρνουά ποδασφαίρου ΤΑΚΗΣ ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ. Εκ των επισήμων προσκεκλημένων διακρίναμε τον αναπληρωτή Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Νικόλαο Λάππα και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου Νικόλαο Μαρνέλα.



[op27]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.